Nieuwjaarswens TTVA

Het was weer een bewogen jaar bij TTVA, met een drietal behaalde kampioenschappen voor de diverse teams. Twee belangrijke sponsoren die aangaven dat zij ons een aantal jaren langer willen steunen en ook het aantal nieuwe leden is voor ons een hoopvol gegeven.

Het komende jaar staat in het teken van een aantal grote veranderingen. Zo zal TTVA in zijn geheel overgaan naar het spelen in de duo vorm als competitie format. De teams zijn reeds omgevormd en dit heeft geleid tot acht competitieteams, waarvan een tweetal geheel nieuwe teams.  Het tweede belangrijke feit voor komend jaar is de zo goed als zekere verhuizing van onze club naar sporthal Blokweer. Het tijdstip waar op dit moet gaan gebeuren is nog niet bekend maar het bestuur is al wel in overleg. Wij zullen alle leden zo goed als mogelijk op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen. Grote zorg van het bestuur gaat uit naar het feit of wij dan weer op een even zo  gezellige manier kunnen gaan functioneren als dat we in de Weversstraat gewend zijn, met natuurlijk het behoud van alle leuke en gezellige activiteiten. Tevens zijn eventuele speelavonden en de kosten natuurlijk belangrijke punten.

Het bestuur van TTVA wenst alle leden, sponsoren en relaties een gezellige jaarwisseling en een sportief en gezond 2018 toe.

 

Vriendelijke groet,

Het bestuur van TTVA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *