Bericht van de voorzitter

Allereerst wil ik iedereen, ook namens het bestuur, een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toewensen. Ik hoop dat iedereen de oliebollen en appelflappen goed heeft verteerd en dat we het nieuwe jaar vooral gezond kunnen doorkomen.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar was het opvallend dat we best veel leden met lichamelijke ongemakken hadden. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en is (bijna) iedereen weer lekker aan het tafeltennissen. Alleen moest onze barman Jaap helaas zijn activiteiten stoppen.

Op sportief gebied was het een matig jaar. In de voorjaarscompetitie werden Ronald Muskiet, Ab de Groot en Rien de Heer keurig kampioen in de 5e klasse maar verder was het, zoals gezegd, een matig jaar. Bij de clubkampioenschappen waren er een paar verrassingen. Ab de Groot was de grote man in de B poule. Hij werd in de finale in de 1e 2 games helemaal zoek geslagen door Paul Stok maar deze laatste was op onverklaarbare wijze helemaal de kluts kwijt in de daaropvolgende 3 games. Hulde dus voor Ab. In de A poule was het na een afwezigheid van enkele jaren weer eens de beurt aan Ron Kappen. Hij speelde zijn finale tegen de verrassend sterke Frank Jaquet maar deze laatste moest toch het onderspit delven en Ron mag zich voor de 16e (!!!) keer clubkampioen noemen.

Tevens hebben we op bestuurlijk niveau een wijziging gehad. Na 10 jaar heeft Ton de Boom het secretariaat overgedragen aan Leo Marino. Nogmaals bedankt Ton en welkom Leo!

Ik heb grote waardering voor al onze vrijwilligers. Onze diverse commissies zijn goed ingevuld en tevens hebben we een vertrouwenspersoon gekregen. Heeft iemand problemen op persoonlijk vlak, neem dan contact op met Izak Fiole.

Het allerbelangrijkste is dat iedereen plezier beleeft aan een potje tafeltennis en aan wat ontspanning na het tafeltennis. Ik hoop dan ook op een mooi en sportief jaar.

Iedereen een mooie jaarwisseling gewenst.

Voorzitter TTVA
Peter Houmes