Bericht van de voorzitter

Hallo allemaal

Allereerst wil het bestuur en ik jullie een heel goed nieuwjaar wensen met veel tafeltennisplezier. Uiteraard hopen wij dat dit in een goede gezondheid kan gebeuren.

Ik schreef vorig jaar nog dat ik hoopte dat het corona gebeuren in de loop van het jaar voorbij zou zijn. Niets is minder waar. Het blijft maar voort woekeren en ook het komende jaar zijn we er nog niet van af ben ik bang. Hopelijk wordt het virus steeds milder.

Als ik terug kijk naar het vorig jaar viel het op dat de voorjaarscompetitie in het geheel is afgelast. Gelukkig konden we in de loop van het voorjaar weer wel tafeltennissen en in het najaar konden we zelfs starten met de najaarscompetitie. Daarin waren we best succesvol. TTVA 2 werd kampioen in de 3e klasse en TTVA 7 in de 6e klasse. Van harte gefeliciteerd Wim, Remco, Yannick, Ruth en Arie. De traditionele huldiging en bloemen houden jullie tegoed! Er is niemand gedegradeerd hoewel dit wel spannend was voor TTVA 5. In de laatste wedstrijd hebben zij zich veilig gespeeld (met dank aan corona). De clubkampioenschappen konden ook nog net doorgang vinden. Ron werd wederom (voor de 105e keer volgens mij) kampioen in de A poule en Frank werd kampioen in de B poule. Ook van harte gefeliciteerd beiden. Vervolgens moest de boel i.v.m. het oplaaien van het virus weer op slot en er is nog geen uitzicht op het heropenen van de zaal. Ook de verlichting in de zaal is tot onze volle tevredenheid vervangen. Nu de schaatsbaan nog .

Ik hoop dat we in februari weer voorzichtig mogen gaan tafeltennissen. We zullen dan ook snel met nieuwe data komen voor de algemene ledenvergadering. Wellicht dat we dan ook weer kunnen starten met de voorjaarscompetitie.

Mede namens het bestuur wens ik jullie nogmaals het allerbeste en hopelijk snel tot ziens!

Vriendelijke groet,
Voorzitter Peter Houmes