TTVA 7 blijft verbazen

TTVA 7 Blijft verbazen

ALBLASSERDAM – Wie voor aanvang van dit seizoen verteld zou hebben dat TTVA 7 na de vierde ronde aan kop zou staan in 6A, zou in een dwangbuis zijn gestopt. Als promovendus zo presteren op een hoger niveau is gewoon heel erg goed. TTVA 1 wist de schade beperkt te houden tegen Sliedrecht Sport. Ook TTVA 5 bleef bij de les met een maximale score in Rotterdam. Het 6e team wist nipt te winnen in Dordrecht. Alleen TTVA 4 zit echt in de hoek waar de klappen vallen. Dit keer was koploper Taverzo 10 te sterk.

TTVA 1 – Sliedrecht Sport 2                                       2e Klasse                             2-3

Het veel hoger in de stand staande Sliedrecht Sport 2 kwam afgelopen dinsdag op bezoek in Alblasserdam. Met Andre Bergeijk hadden ze honderd jaar ervaring meegenomen. Maar verrassend genoeg wonnen zowel Yannick Geerlings als Henk Mes hun enkelpartij tegen Andre. Robert v/d Velde was echter een ander verhaal voor de mannen van TTVA. Geerlings wist nog wel een game te winnen van deze sterke speler maar Henk Mes werd zelfs in drie games aan de kant geschoven. Het dubbel vormde dus als in zoveel wedstrijden het verschil tussen verlies of winst in de wedstrijd. Jammer genoeg moesten Geerlings en Mes ook hier in vier games het onderspit delven. Een Kleine nederlaag dus voor TTVA en men heeft hier door ook nog steeds de mogelijkheid om eventuele degradatie te ontlopen.

Taverzo 10 – TTVA 4                                                      4e Klasse                             4-1

Ab de Groot en Ronald Muskiet moeten op hun tellen gaan passen. Er is wel is waar maar één degradatie plaats in deze klasse maar men zit er al wel bijna boven op. Afgelopen maandag gingen de heren op bezoek bij koploper Taverzo 10 in Zoetermeer. Ab de groot heeft nog geen pepernoot gewonnen dit seizoen  maar wist deze avond wel te winnen van de beste speler van deze 4e klasse poule en dat was knap. Alle andere partijen gingen met groot verschil naar de thuis spelende vereniging. Alleen het Haagse HTTV-070 4 staat nog dicht bij hun in de buurt in de stand en daar zal het dus ook wel mee uitgevochten moeten worden.

Twenty-one Up 8 – TTVA 5                                        5e Klasse                             0-5

TTVA 5 laat er geen gras over groeien om maar duidelijk te maken dat zij en zij alleen recht op het kampioenschap hebben. Nu was het Rotterdamse Twenty-one Up 8 de klos. Zowel Frank Jaquet als Ton de boom waren in Rotterdam gewoon te sterk voor de opponent. Israil en Koops konden hier niets aan af doen. De enige partij die nog wat spanning in zich had was die tussen Frank Jaquet en Koops. Maar Frank vond het in de vijfde game wel genoeg en trok die dus ook met 6-11 naar zich toe.
De enige vraag die nog rest is, over hoeveel weken moeten we bij TTVA de bloemen gaan bestellen?

Merwestad 3 – TTVA 6                                                5e Klasse                             2-3

Een bijzonder moment in Dordrecht waar Cornelis Baan zijn eerste competitiewedstrijd voor TTVA 6 speelde. Cornelis moet nog wel het een en ander bij leren maar ach dat hebben we allemaal. Dat hij niet tot winst kwam was dus ook niet verwonderlijk. Nico Barten wist beide tegenstanders wel te vloeren. Nico wist samen met Gerrit Verhaar ook het dubbel binnen te halen en zo werd dus de winst van de wedstrijd verzekerd.

TTVA 7 – De Sprint 6                                                     6e Klasse                             3-2        

Het ging de afgelopen wedstrijden goed met promovendus TTVA 7. Het ging zelfs heel erg goed. Afgelopen dinsdag moesten zij de eerste echte topper spelen tegen het Brielse De Sprint 6. Ja en ook dat brachten ze er goed vanaf. Absolute top deze avond was Ruth Sloof. Zij wist beide hoger ingeschaalde tegenstanders netjes over de knie te leggen. Ook Arie Sloof speelde een goede wedstrijd en wist ook van de sterke Rudi de Jong te winnen. Tegen Eggenkamp moest hij echter de duimen leggen. Jammer was dat het dubbel van beide in vijf games verloren ging. Een heel goed resultaat tegen de naast concurrent voor misschien wel promotie. Wie dit voor aanvang van het seizoen had durven beweren was helemaal voor gek verklaart.

TTVA vissers trotseren weer en wind

Zondag 6 oktober was door de jubileumcommissie uitgekozen als de perfecte datum om eens lekker met zijn allen te gaan vissen. Geen enkele zuivere ziel van die commissie had er echter bij stil gestaan dat het dan al reeds herfst zou zijn en dat het wel eens zou kunnen regenen en waaien. Wel het heeft het gedaan hoor! De hemelpoorten schoven deze middag geheel open en de wilgen die de visvijver omzomen lagen plat. Later bleek dat dit de koudste 6 oktober was geweest sinds het begin van de jaartelling.  

Ja u las het goed, een visvijver. Van één tot vijf deze middag was er een forellenvijver in Meerkerk afgehuurd voor dit schouwspel. Het was heel opvallend dat vooral de deelnemende dames veel van die forellen wisten te haken. Eigenlijk ook weer niet natuurlijk als je mee neemt dat dit geslacht al miljoenen jaren zorgt voor het eten op de plank in allerlei situaties. Jacky Daas en Ruth Sloof kweten zich geweldig van deze taak. In het geval van Ruth toch wel enigszins verrassend als je bedenkt dat ze eigenlijk voor het eerst viste. Maar alle aanwezigen hebben zich werkelijk kostelijk vermaakt met het zogenaamde ingooi ritueel dat Ruth hanteerde. Het leek soms op een aflevering van Strictly come Dancing en dan op de muziek van Strauss zeg maar (zijn er nog beelden van?). En o ja! Tijdens het binnen halen van een forel draaide Ruth dus de hendel van de molen de verkeerde kant op en stond dus op dat moment met een losse handel in haar rechter hand en met links dus de hengel. 

Jacky Daas had tot nu toe nog nooit iets gevangen maar net als Ruth vingen ze deze middag samen zo’n 10 van die forellenbeesten. Peter van Dijk en Rien de Heer waren deze middag de mentoren van o.a. Ruth. Forellen scheppen en onderlijntjes uit de klit halen was het werk wat je normaal ook doet voor je kinderen zeg maar. Maar Ook Peter en Rien vingen ook zelf nog behoorlijk wat van die beestjes.

Aan de andere kant van de vijver Stonden onder anderen Jordi e Tanzarella en Ton de Boom, Ton die in deze dus dezelfde taak vervulde als Rien en Peter deze middag. Jammer genoeg wist Jordi geen forelletje te verschalken. Iets waar Nico Barten heel erg lang op moest wachten. Pas tegen het sluiten van de markt wist hij dan toch nog een forel te verschalken. Ook onze gewaardeerde barman Jaap was af gereisd  naar Meerkerk. Hij stond zich te vervloeken in het pokkenweer, want hij had veel liever zijn PSV zien voetballen van uit zijn luie stoel at home. Daarnaast zat geloof ik Peter Houmes. Ik zeg geloof ik want Peter had zich verdekt opgesteld onder een enorme paraplu. Dit was een tactische move van Peter. Hij dacht namelijk dat de forellen hem dan niet zouden zien. Dat hebben ze ook niet maar ook de haak van Peter hebben ze nooit gezien. Een middag voor nop zeg maar. Henk Mes had last van rondvliegende onderdelen. Eerst vloog er een dobber door de lucht toen hij een forel aansloeg en daarna was opeens zijn haakie verdwenen of was het weer een klittenboel. Bijna op de kop van de Vijver zat John Daas samen met zijn liefje onder de paraplu. John wist des ondanks deze afleiding behoorlijk wat van die forellen op de kant te krijgen.

Ondanks het vreselijke weer was er uiteindelijk toch wel goed vis gevangen deze middag. Alles werd aan het eind keurig bij de eigenaresse ingeleverd en men verkreeg er even zoveel gerookte exemplaren voor terug. Alles werd verdeeld en een ieder ging dus naar huis met een aantal lekkere gerookte exemplaren. Velen hebben tot ver in de zondagavond de onderkoelingsverschijnselen moeten bevechten.

We zijn de jubileumcommissie weer dankbaar voor een goede organisatie van dit evenement, al mag de uitdaging de volgende keer wat minder groot zijn wat het weer betreft.

P.s. Na het ter perse gaan van dit verslag wist de schrijver er van nog zijn vingers te leggen op een belangrijk stukje informatie. Er schijnt iemand geweest te zijn die zich bij het forellen meppen aardig op zijn vingers geslagen heeft met betreffende hamer. Alleen de echte insiders weten om wie het gaat. Ach laten we het maar even zo houden. De dierenbescherming leest misschien ook wel mee.

Foto’s zijn van de hand van Peter van Dijk en Ton de Boom.

TTVA 2 doet mee om de bovenste plaats

ALBLASSERDAM – Door een 2-3 winst in Hoogvliet blijft TTVA 2 nadrukkelijk mee doen om de bovenste plaats in 3B. Ook TTVA 5 doet het uitstekend. Afgelopen week waren zij Boomgaardshoek de baas. TTVA 1 en 4 blijven zorgenkindjes.

TTVA 1 – Trefpunt 1                                       2e Klasse                             0-5

TTVA 1 kreeg afgelopen maandagavond een flink pak slaag van Trefpunt 1 uit Krimpen aan de IJssel. Reer en van Zwienen waren simpelweg te sterk voor het dolende TTVA 1. Yannick Geerlings kwam tegen Reer nog wel tot een vijfde game maar gaf het daar in echt volledig weg door concentratieverlies. Henk Mes kon in beide enkel partijen echt geen enkel aanknopingspunt vinden en ging dus ook roemloos ten onder. Het zelfde gold ook voor het dubbel wat Geerlings en Mes op de tafel legde. Het was een sterke en vaste tegenstander maar er mag misschien toch wel wat meer verwacht worden van TTVA 1. Een vijfde plek in de stand is wat er overblijft op dit moment en dat is niet genoeg.

Boomgaardshoek 3 – TTVA 2                     3e Klasse                             2-3

TTVA 2 blijft het goed doen in 3B. Ook zij togen naar Hoogvliet voor het treffen met Boomgaardshoek 3. Peter Houmes won zijn partij tegen John Paans met speels gemak maar moest het onderspit delven tegen Mireille Steel Troost.  Remco Schimmel daar in tegen wist beide tegenstanders te verslaan. Tegen Steel Troost ging dat niet gemakkelijk maar met 4-11 in de vijfde game wist hij toch de winst naar zich toe te trekken.  Het dubbel van Peter en Remco had alles misschien nog wat mooier kunnen maken, maar ging helaas net met 11-6 naar de mensen in Hoogvliet. TTVA 2 blijft na deze uitslag gedeeld eerste.              

TTVA 4 – VVV 5                                             4e Klasse                             1-4

Het verschil is wekelijks niet zo groot met de tegenstander maar toch wordt TTVA 4 er wekelijks aardig af gespeeld. Zo ook deze avond tegen VVV 5 uit Leidschendam. Alleen Ronald Muskiet wist tegen Jansen een partij te winnen. Ook in het dubbel lagen er kansen, maar Muskiet en de Groot gingen helaas met 11-13 in de vijfde game ten onder. Alle andere partijen gingen met speels gemak naar de tegenstander. Ook voor TTVA 4 beginnen de alarmbellen inmiddels toch wel te rinkelen.

Boomgaardshoek 5                                       5e Klasse                             1-4

Ton de Boom en Frank Jaquet zijn na twee wedstrijden de trotse koploper in 5A. Ook in Hoogvliet werd ruim gewonnen van Boomgaardshoek 5. Frank Jaquet is nog ongeslagen dit seizoen en Ton de Boom voegt daar elke wedstrijd zijn partijtje aan toe. Het lijkt een prima scenario voor een kampioenschap, al is dat nog wel ver weg. Ook in het dubbel zijn beide nog ongeslagen en ook dat is elke wedstrijd een zeer nuttig puntje.

TTVA 6 – Gorkum 4                                        5e Klasse                             2-3        

Zowel Jeroen Veth als Gerrit Verhaar wonnen deze avond  beiden van Gommers van Gorkum 4. Zat er verder nog meer in, jawel! Jeroen Veth ging tegen Korevaar in vijf games ten onder. De uitslag had dus ook andersom kunnen zijn. Het dubbel was duidelijk voor de mensen uit Gorkum. Een krappe nederlaag dus, wat een plaatsje in de middenmoot oplevert.

TTVA 1 blameert zich in Dordrecht

ALBLASSERDAM – TTVA 1 blameerde zich afgelopen Vrijdagavond in en tegen Dordrecht 4 met een 4-1 nederlaag. TTVA 2 wist Serve 71 1 van zich af te houden en TTVA 4 ging onnodig onderuit tegen HTTV-070 4.

Dordrecht 4 – TTVA 1                                    2e Klasse                             4-1

TTVA 1 kreeg een veel te grote nederlaag aangesmeerd door Dordrecht 4. Men had hier eigenlijk gewoon moeten winnen. Wat was de reden? Tja het draaide niet helemaal lekker bij Yannick Geerlings kunnen we wel zeggen. Hij stond de gehele avond alleen maar tegen zich zelf te spelen en ja dat levert over het algemeen meestal helemaal niets op. Zowel tegen Rene Roggeveen als Sjoukje Knobbe liet hij zich in de luren leggen. Henk Mes moest na een slopende partij met  16-14 In de vierde game toch in Sjoukje Knobbe zijn meerdere erkennen. Hij had daar in tegen geen kind aan Rene Roggeveen die hij in drie games versloeg en daarmee dus het enige punt van de wedstrijd voor TTVA 1 verzorgde. Ook het dubbel ging namelijk volledig onnodig naar Dordrecht 4. Na een 0-2 achterstand wisten Geerlings en Mes terug te knokken tot 2-2 maar het ging in de vijfde game helemaal verkeerd. Komende maandag staat alweer de volgende wedstrijd tegen Trefpunt 1 op het programma. Er zal echt uit een geheel ander vaatje getapt moeten worden dan afgelopen vrijdagavond in Dordrecht.  

TTVA 2 – Serve 71 1                                       3e Klasse                             3-2

TTVA 2 had het knap lastig in de thuiswedstrijd tegen de mannen uit Hendrik Ido Ambacht. Remco Schimmel ging er in zijn eerste partij dik vanaf tegen Arno van Wingerden. Wim Verschoor trok de stand weer gelijk door een zwaar bevochten 5 games overwinning op Aad Kal. Schimmel en Verschoor wisten hierna het dubbel vrij gemakkelijk nar zich toe te trekken. In zijn tweede enkelpartij tapte Schimmel gelukkig uit een wat ander vaatje. Aad Kal was het kind van de rekening en Schimmel speelde dus het derde puntje binnen. In de laatste partij van de avond wist Wim Verschoor geen potten te breken tegen van Wingerden. TTVA 2 is nu mede koploper in 3B.

TTVA 4 – HTTV-070 4                                     4e Klasse                             2-3

TTVA 4 moest afgelopen dinsdagavond zijn meerdere erkennen in HTTV-070 4 uit Den Haag. Alleen Ronald Muskiet wist een enkelpartij te winnen. Mattie Ab de Groot ging in zijn beide enkelpartijen in vier games ten onder. Samen wonnen ze nog wel het dubbel, al ging dat niet van een leien dakje. Ze gaven eerst een 2-0 voorsprong uit handen maar zetten gelukkig alles weer recht in de vijfde game. TTVA 4 zal heel erg zijn best moeten doen om de komende weken de laatste plaats in de stand mis te houden. Dat is namelijk de plek die dit seizoen recht geeft op een niet gewilde degradatie.

TTVA 6 – Serve 71 3                                       Verplaatst naar 21 oktober

Dordrecht 14 – TTVA 7                                 Verplaatst naar 25 oktober

Jaap en Henny Zonnevijlle 60 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM – Vandaag 25 september precies 60 jaar geleden traden Jaap Zonnevijlle en Hennie Stöver in Eindhoven met elkaar in het huwelijksbootje. Jaap is bij TTVA nu alweer een jaar of 13 de vaste man achter de bar. Samen met Henny verzorgt hij ook altijd de heerlijke salades tijdens de jaarlijkse barbecue en de appeltaart tijdens de clubkampioenschappen.

TTVA wil Jaap en Hennie van harte feliciteren met dit diamanten feit. Tevens wensen wij Jaap en Hennie nog veel gezonde jaren toe samen.    

TTVA 1 troeft Gorkum 1 af

ALBLASSERDAM – Na de nederlaag van vorige week was er bij TTVA 1 de afgelopen week gelukkig enige vorm van herstel waar te nemen. Gorkum 1 werd met het kleinst mogelijke verschil verslagen. Ook TTVA 2, 6 en 7 wisten een overwinning te boeken. Alleen TTVA 4 moest thuis zijn meerdere erkennen  in Pijnacker 4.

TTVA 1 – Gorkum 1                                        2e Klasse                             3-2

Er had voor TTVA wel iets meer ingezeten dan deze kleine zege in de thuiswedstrijd tegen Gorkum 1. Yannick Geerlings startte de wedstrijd met een puike drie games zege op de sterke Wim Breur. Henk Mes had hierna een Déjà vu. Tegen Baarveld gebeurde namelijk exact het zelfde als tegen Visser vorige week, hij ging er nipt in vijf games vanaf. Ook tijdens het dubbel moest er hart gebuffeld worden door Yannick en Henk. Na een 8-4 achterstand in de vijfde game wisten de heren toch nog te ontsnappen en met 11-9 de partij te winnen. Na de pauze zorgde Geerlings voor het derde puntje. Hij versloeg in een bijzonder lastige partij Baarveld in vijf games. In de laatste partij van de avond had Henk helemaal niets in te brengen tegen Wim Breur. Nog steeds niet helemaal  het niveau wat nodig is maar wel een nuttige zege dus.

De Repelaer 2 – TTVA 2                               3e Klasse                             2-3

De tweede achtereenvolgende krappe overwinning van TTVA 2. Men draait dus eigenlijk best wel lekker. Zeker Wim Verschoor die in Spijkenisse zowel van Patrick Drent en Rick Wasch won en eerlijk gezegd nog dik ook. Hij is in vorm dus!  Peter Hounes is dit nog even niet maar dat gaat waarschijnlijk wel weer komen. Hij verloor beide enkel partijen. Het beslissende punt kwam er door het gewonnen dubbel van de heren Verschoor en Houmes.  Zij kwamen naar een 2-0 achterstand heel sterk terug en wisten deze partij alsnog in vijf games te winnen.

TTVA 4 – Pijnacker 4                                     4e klasse                             1-4

TTVA 4 had zijn start in de competitie wellicht wat anders voorgesteld. Pijnacker 4 is een team van gelijke sterkte maar toch gingen Ronald Muskiet en Ab de Groot er met ruime cijfers vanaf tegen Rietveld en Frericks van Pijnacker. Alleen de eerste partij van de avond werd gewonnen door Ronald Muskiet die te sterk was voor Rietveld. Hierna was alleen het dubbel nog een partij die misschien een ander beeld had kunnen schetsen van de wedstrijd. Maar helaas ook die ging met 5-11 in de vijfde game verloren voor TTVA 4. Ab de Groot bleef deze avond dus met lege handen staan. TTVA 4 zit in een hele sterke poule en men kan dus de borst nat maken de komende weken.

TTVA 6 – Dordrecht 10                                 5e Klasse                             3-2

TTVA 6 moest afgelopen maandag aantreden tegen Dordrecht 10, een team met ongeveer 1000 jaar ervaring. Men had het dus lastig tegen Van Dijk en v/d Boogaard. Maar Jeroen Veth liet weer eens wat van zich horen. Wij bij TTVA dachten dat hij een beetje in slaap was gesukkeld de afgelopen periode, maar op deze avond toonde hij weer eens hoe goed hij wel kan spelen. Hij won zijn beide enkelpartijen op fraaie wijze. Nico Barten moest alleen v/d Bogaard feliciteren. Samen met Gerrit Verhaar ging Nico ook ten onder in het dubbel. Al bij al een goede zege op een sterke opponent.

TTVA 7 – Bernisse 80 3                                 6e Klasse                             4-1

Het lijkt er op dat TTVA zich helemaal niets aantrekt van het label promovendus. Voor de tweede week achtereen werd er een fraaie 4-1 overwinning neer gezet in de thuiswedstrijd tegen Bernisse 80. Ruth Sloof bleef ongeslagen. Jordi Tanzarella moest alleen v/d Voorden feliciteren. Ook het dubbel was een prooi voor Arie en Ruth Sloof. TTVA 7 heeft dus duidelijk hun start niet gemist.

TTVA met goede moed van start

ALBLASSERDAM – Na een turbulente periode is TTVA gestart met de nieuwe najaarscompetitie. Pas medio augustus was duidelijk dat de tafeltennisvereniging in de vorm van MFC Maasplein een nieuw onderkomen had gevonden. Tegenstanders en gasten kunnen weer netjes worden ontvangen nu ook het gebruik van kantine en keuken is geregeld. Nog niet alles is afgehandeld maar TTVA is positief gestemd dat dit op korte termijn ook zijn beslag gaat krijgen. TTVA 2 en 5 beten deze week dus de spits af met hun thuiswedstrijden in de nieuwe zaal. Beide boekte een goed resultaat dus als dit wat mag zeggen over de toekomst? Wel wie zal het zeggen.

Tavenu 2 – TTVA 1                                         2e Klasse                     3-2

TTVA 1 toog afgelopen maandag naar Numansdorp voor de opening van de najaarscompetitie. Het ging allemaal niet van een leien dakje. Zowel Yannick Geerlings als Henk Mes wisten bij benadering hun normale niveau niet te halen. Yannick wist in zijn eerste partij nog wel onder de geweldige service druk van Marcel van de Ende uit te komen en in vijf games te winnen. Henk Mes werd door de zelfde persoon volledig van de tafel geserveerd, iets wat hem niet vaak gebeurd. Zowel Geerlings als Mes verloren hun partij van Eddy Visser. Henk zat nog het dichts bij een overwinning, hij verloor met 11-8 in de vijfde game van Visser. Het tweede puntje voor TTVA 1 kwam op de borden door winst in het dubbel. Zoals gezegd liet het niveau nog al wat te wensen over. Er werden simpelweg te veel fouten gemaakt. Komende week in de thuiswedstrijd tegen Gorkum 1 zal het gewoon beter moeten.

TTVA 2 – Overschie 4                                   3e Klasse                     3-2

TTVA 2 was het team wat afgelopen maandag als eerste zijn competitie mocht starten in het nieuwe onderkomen van TTVA. Men moest het opnemen tegen vader en dochter Amini  van Overschie. Pa eigenlijk te sterk en dochter wat te zwak voor deze klasse. Als tegenstander weet je dan dat de sleutel voor de winst dus in het dubbel ligt. Wim Verschoor en Peter Houmes verloren dus ook beide van Pa Amini maar wisten beide wel te winnen van dochter Amini. Zoals gezegd vormde het dubbel dus de beslissing deze avond. Wim en Peter wisten deze keurig in winst om te zetten en dus ook de wedstrijd met 3-2 naar zich toe te trekken.

TTVA 4 – Salamanders 11                           Verplaatst naar 21 oktober

TTVA 5 – Alexandria 66 14                         5e Klasse                     4-1

Een rumoerig begin voor TTVA 5 in hun thuiswedstrijd tegen Alexandria 66.  Ton de Boom liet namelijk heel goed merken dat hij niet tevreden was met zijn spel en verlies in zijn eerste partij.Als hij had geweten hoe het die avond af zou lopen had hij misschien wel wat minder in de bus geblazen. Maatje Frank Jaquet wist namelijk zijn twee enkels te winnen en ook Ton zelf won zijn tweede enkelpartij. Het gewonnen dubbel, wat toch wel enigszins verrassend was, zorgde voor een keurige 4-1 eindstand. TTVA 5 zou het ver kunnen schoppen dit seizoen als men het hoofd er bij houd.                       

DFC 1 – TTVA 6                                              5e Klasse                     3-2

TTVA 6 ging op bezoek bij het sterke DFC 1 in Dordrecht. Nico Barten liet zich niet van de wijs brengen en won beide enkelpartijen. Meestal is Jeroen Veth ook wel goed voor een puntje maar deze avond verrassend dus niet. Hij moest beide tegenstanders feliciteren. Ook het dubbel ging jammer genoeg verloren en men bleef dus steken op een 3-2 verlies.

NTTC 6 – TTVA 7                                           6e Klasse                     1-4

Het gepromoveerde TTVA 7 ging (gedeeltelijk) stijf van de spanning richting Nieuwerkerk a/d IJssel. Hoe zou het gaan lopen in die eerste wedstrijd in een hogere klasse. Het ging eigenlijk heel erg goed. Arie Sloof (in verkeerde outfit) had weinig problemen met beide tegenstanders en ook Jordi Tanzarella (ook in verkeerde outfit) wist een partij te winnen. Arie wist samen met Ruth ook het dubbel te beslissen in het voordeel van TTVA 7. Hele knappe prestatie dus en dit is ook gewoon erg lekker als buffertje richting de rest van het seizoen.

 

 

Rien en Gerard Winnen Vriendentoernooi

Rien de Heer en vismaat Gerard Hage waren de sterkste tijdens het vriendentoernooi

Vrijdagavond 6 september werd door de jubileumcommissie het vriendentoernooi georganiseerd. Het was tevens het eerste event in ons nieuwe onderkomen in de Maasstraat. Het werd uiteindelijk een super gezellige avond.

Zeven koppels ehhhh………. acht koppels voor de volledigheid, streden in een achtkamp voor de winst. TTVA leden hadden dus een vriend, vriendin of familielid aan hun zijde om de strijd aan te binden met de concurrentie. Alle partijen gingen standaard over drie games en het werd uiteindelijk reuze spannend. De laatste rondes van de achtkamp was het wel duidelijk dat er drie koppels tot het einde zouden vechten voor de winst. Rien de Heer en Gerard Hage wisten het met één puntje voorsprong te redden ten opzichte van Gerrit en Gert, die op hun beurt op onderling resultaat Nico en Stefan maar net voorbleven. Hier onder de volledige uitslag.

  1. Rien/Gert 18
  2. Gerrit/Gert 17
  3. Nico/Stefan 17
  4. Jordi/Jan 12
  5. Ton/Ria 6
  6. Arie/Levi 5
  7. Peter/Quinten 5
  8. Ruth/Ramona 4

De gehele avond werd iedereen voorzien van zijn natje en droogje door Jaap, Antoinette en Ruth, die alles in het werk hadden gesteld om er een gezellige avond van te maken. Iedereen was het er wel over eens was dat dit heel erg goed gelukt was. Waarvoor dank dus.

Hier nog enkele foto’s.