Peter Houmes speler van de week bij TTVA


ALBLASSERDAM – Peter Houmes had het op zijn heupen de afgelopen week. Eerst wist hij in zijn eigen team TTVA 5 al zijn partijen te winnen en afgelopen vrijdagavond deed hij dat nog een keer dunnetjes over als invaller in TTVA 4. Het was zo ie zo een goede week voor TTVA. Team 2, 3, 4, 5 en 7 wisten allemaal hun wedstrijd in winst om te zetten. Alleen team 6 moest de zege aan de tegenstander laten.

Overschie 4 – TTVA 2                                    3e klasse                              2-3

TTVA 2 kwam vrijdagavond met een kleine overwinning op zak weer thuis. Zowel Remco Schimmel als Wim Verschoor moesten beide hun meerdere erkennen in Dick de Fijter van Overschie. Zij wonnen dan wel weer van Edwin Martens. Het dubbel was dus een belangrijk puntje deze avond. Schimmel en Verschoor wisten deze partij gemakkelijk in drie games te winnen. TTVA 2 staat aan kop in 3C. Maar de verschillen zijn marginaal in deze poule. 

Sliedrecht Sport 2 – TTVA 3                       3e klasse                             1-4

Nico Barten was de man of te match voor TTVA 3. In een tactisch zeer sterke partij won hij in vijf games van de lastig te bespelen Andre Bergeijk. Dit gaf hem zo’n boost dat hij ook zijn tweede partij van Teus Schouten won. Ook het dubbel samen met Henk Mes werd gemakkelijk in winst omgezet. Henk haalde tevens het vierde puntje binnen door van Schouten te winnen. Deze uitslag had TTVA 3 wel even nodig. Minder nieuws was dan weer dat concurrent voor degradatie Shot 65 2 ook verrassend won.

TTVA 4 – Dordrecht 9                                    4e klasse                             5-0

TTVA 4 pakte vijf broodnodige punten in de thuiswedstrijd tegen Dordrecht 9. Met invaller Peter Houmes voor de in de jacuzzi zittende Ton de Boom werd er deze avond afgetrapt. Peter won als invaller gewoon zijn twee enkelpartijen. Ook Frank Jaquet wist beide enkelpartijen te winnen. Samba en Strijbis van Dordrecht stribbelde wel behoorlijk tegen maar Frank en Peter bleven baas in eigen huis. Het dubbel was een apart verhaal. Frank dubbelt normaal met zijn vast teammaat Ton de Boom, maar dat lukte de laatste tijd niet zo goed. Vrijdagavond was invaller Peter dus zijn dubbelmaatje en dat liep wonderwel heel erg goed. Frank heeft nu gevraagd of Peter niet als vast invaller voor het dubbel kan gaan fungeren. Maar het was een fraaie maximale score en ze staan er nu weer wat florissanter bij in de stand.

HTV 2 – TTVA 5                                                4e klasse                             1-4

TTVA 5 pakte de volle winst in Hoornaar. Peter Houmes was hier de uitblinker. Hij wist zowel van Lakerveld als den Besten te winnen. Tegen de laatstgenoemde had hij het wel erg lastig, maar wist na een 2-1 achterstand toch nog in vijf games te winnen. Ronald Muskiet haalde met winst op den Besten zijn eerste potje van dit seizoen binnen. Ook het dubbel van Houmes/Muskiet was te sterk voor het Hoornaarse duo. TTVA 5 staat op dit moment keurig vierde in  de stand maar moet wel op blijven letten.

HTV 3 – TTVA 6                                                5e klasse                             4-1

TTVA 6 kreeg dan weer ruim klop in Hoornaar. Alleen het dubbel van Gerrit Verhaar en Robert van Doorn werd gewonnen.  Zowel Gerrit als Robbert wisten geen enkelpartij te winnen van ’t Lam en den Breejen. Robert kwam nog het verste tegen den Breejen.  Hij wist echter bij een 1-2 voorsprong niet door te drukken en ging als nog met 3-2 ten onder. TTVA 6 moet op haar tellen gaan passen. Men staat wel heel erg dicht bij de rode lantaarn.

Sorry 9 – TTVAS 7                                           6e klasse                             0-5

Helemaal niks kan TTVA 7 deren. Week na week worden de tegenstanders getrakteerd op grote nederlagen. Men staat na de winst in deze wedstrijd alreeds 6 punten los van de concurrentie. Arie en Ruth Sloof hebben dus de wind in de zeilen.  Ook deze avond hadden Penning en Wassenaar van Sorry 9 het hoofd er maar bij neer te leggen. Alleen Arie Sloof kwam tegen Wassenaar met 2-3 met de schrik vrij. Men verliet dus die avond Oud-Beijerland met een tevreden gevoel.

TTVA 2 en 7 blijven kampioenskandidaat

ALBLASSERDAM – Door de goede uitslagen van zowel TTVA 2 als 7 blijven beide teams aan kop in hun klasse. TTVA 3, 4 en 5 liepen tegen een nederlaag op. TTVA 6 daar en tegen boekte een knappe overwinning op Lekpongers.

TTVA 2 – Taveba 2                                          3e klasse                             3-2

TTVA 2 blijft op het rechte pad. Al hadden ze het af en toe lastig tegen het Barendrechtse Taveba.
Yannick Geerlings won moeiteloos in drie games van Roggeveen en had wat meer moeite met van Weele. Zij snoepte Yannick de eerste game af met 3-11. Hierna zette Yannick alles weer gewoon recht door de volgende drie games te winnen. Remco Schimmel won van van Weele maar beet in vier games in het stof tegen Roggeveen. Het dubbel had eigenlijk voor een grotere uitslag moeten zorgen, ware het niet dat Yannick en Remco twee keer een game voorsprong uit handen gaven en dus uiteindelijk in vijf games werden verslagen.

TTVA 3 – Gorkum 3                                        3e klasse                             1-4

Dat TTVA 3 het moeilijk zou krijgen was eigenlijk ban te voren al bekend. Maar ook in de praktijk blijkt het dus moeilijk om de punten bij elkaar te harken. Het was een spannende wedstrijd tegen Gorkum maar TTVA 3 kwam wederom gewoon iets tekort. Henk Mes won van De Hoog in vier games maar verloor van van ’t Lam. Laatstgenoemde won ook van Nico Barten en was dus deze avond gewoon te sterk voor TTVA 3. Het dubbel  ging ook naar de Gorkum maar daar had zeker meer ingezeten voor Mes en Barten. Persoonlijke fouten gaven daarin de doorslag.

Talani 3 – TTVA 4                                            4e klasse                             4-1

TTVA 4 ging ruim onderuit in Nieuwpoort. Met de van een blessure herstelde Frank Jaquet weer in de gelederen had het een zware avond. Ton de Boom wist in de eerste partij van de avond nog wel knap in vier games van Kees van Lochten te winnen. Maar toen was de koek wel op. Frank Jaquet komt nog heel veel wedstrijdritme te kort dus was het ook niet gek dat hij zijn beide enkelpartijen verloor. Ook het dubbel was een gemakkelijke prooi voor het koppel van Lochten/Ouwerkerk van Talani.

TTVA 5 – Gorkum 4                                        4e klasse                             2-3

TTVA 5 werd nipt verslagen door Gorkum 4. Peter Houmes wist te winnen van Paul v/d Brom Maar ging ten onder tegen jeugdig talent Joel Scheurwater. Ronald Muskiet verloor zijn beide enkelpartijen. Bij TTVA denken we dat Ronald minder presteert door het feit dat hij inmiddels met pensioen is gegaan. De echte rust heeft hij nog niet gevonden zo lijkt het. Het dubbel  van Houmes/Muskiet werd dan wel weer in winst omgezet.

TTVA 6 – Lekpongers 1                                 5e klasse                             3-2

Hoe leuk en goed 5e klasse tafeltennis kan zij lieten zowel TTVA 6 als Lekpongers afgelopen woensdag zien. Beide teams gingen er voor en dat zorgde voor vermakelijk en bij vlagen best wel goed spel. Groote man was Rob van Doorn die beide tegenstanders uit Ameide wist te verslaan. Zijn eerste partij was veruit het spannendste. Hij sleurde hem eruit met 12-10 in de vijfde game. Gerrit Verhaar wist alleen van Molenaar te winnen. Wat was het jammer dat het dubbel na een 2-0 voorsprong toch nog in vijf games moest worden afgeven. Zoals gezegd zorgde beide teams voor een uiterst vermakelijke avond.

TTVA 7 – Taveba 3                                          6e klasse                             4-1

TTVA 7 blijft lekker bezig. Wederom dus een ruime overwinning tegen Taveba 3. Arie Sloof bleef met heel veel gemak zijn beide tegenstanders de baas. Ruth Sloof moest alleen Machillanda feliciteren. 10-12 in de vijfde game geeft wel aan dat deze partij heel erg spannend was. TTVA 7 blijft dus gewoon keurig op koers voor het kampioenshap. Opvallend was echter dat de familie Sloof na afloop van de wedstrijd als eerste naar huis ging. Normaal doen zij de deur op slot bij TTVA. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn???

Gemengde resultaten TTVA in Tafeltenniscompetitie

ALBLASSERDAM – Alleen TTVA 2 en 7 wisten de afgelopen week een overwinning te boeken. Beide teams staan dan ook aan kop in hun klasse. TTVA 3, 5 en 6 kwamen met lege handen naar huis. Alle drie de teams speelde hun eerste wedstrijd van dit seizoen en dat was geen algeheel succes.

Alexandria 66 6 – TTVA 2                             3e klasse                              1-4

TTVA 2 toog afgelopen dinsdag naar Rotterdam en kwam met een keurige 1-4 winst weer naar huis. Remco Schimmel bleef tegen zowel aan de Wiel als Tohmassian ongeslagen. Alleen tegen oud TTVA-er Frans aan de Wiel moest hij een game laten schieten. Wim Verschoor wist ruim van Thomassian te winnen. Ook het dubbel was voor Remco en Wim. TTVA 2 is na twee ruime zeges koploper in 3C.

Alexandria 66 4 – TTVA 3                             3e klasse                             4-1

Nico Barten en Henk Mes kwamen van een koude kermis thuis afgelopen vrijdagavond. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd er een pijnlijke nederlaag geleden tegen Alexandria 66 4. De tegenstanders waren nu echt niet van dat niveau waarvan je zegt Wauw!!!  Zowel Nico als Henk speelde de eerste partij van de avond gewoon slecht en verloren die dus ook. Ook in het dubbel werd er een hoop geknoeid en dus verloren.  Na het spreekwoordelijke kopje thee ging het gelukkig iets beter. Nico Barten verloor dan wel in vier games van  Mewe maar het spel was al wel een stuk beter. Henk Mes won zijn tweede partij door op de juiste momenten rustig te blijven tegen de lastig te bespelen Bloem. Al met al gewoon een kl… …. avond voor TTVA 3. Er zal echt een paar stappen beter gespeeld moeten gaan worden.

DFC 1 – TTVA 5                                                 4e klasse                              4-1

Alleen Peter Houmes wist deze avond een zege te noteren. Hij won van Leenheer. DFC-er Kirchoff was voor beide TTVA-ers te sterk. Ook Ronald Muskiet kon het tegen hem niet bolwerken.  Ook in het dubbel schoten Peter en Ronald net te kort. Uiteindelijk dus een stevige nederlaag voor TTVA 5 als start van de competitie. Bij het biertje na afloop beloofde Peter en Ronald elkaar plechtig dat zij dit seizoen geen dubbel meer gaan verliezen. We gaan het zien.

Nileta 1 – TTVA 6                                             5e klasse                              3-2

TTVA 6 kwam net wat te kort tegen buurman Nileta.  Zowel Joop den Besten als Hugo Baas waren voor Rob van Doorn te sterk. Allen Gerrit Verhaar wist van Hugo Baas te winnen. Door de winst in het dubbel van Rob en Gerrit bleef de schade voor TTVA 6 dus uiteindelijk beperkt.

Sliedrecht Sport 3 – TTVA 7                        6e klasse                              0-5

TTVA 7 boekte in Sliedrecht de tweede ruime overwinning van dit seizoen. Zowel Ruth als Arie Sloof kwamen niet echt in gevaar. De Groot en van Zoest waren simpelweg een maatje te klein voor de Sloofjes. Ook het dubbel werd overtuigend binnen gehengeld. TTVA 7 staat na twee wedstrijden alreeds stijf aan kop in 6B.

TTVA speelt eindelijk weer in competitieverband

 

Afgelopen week heeft TTVA een begin kunnen maken aan een nieuw seizoen van de afdelingstafeltennis- competitie.  TTVA doet dat met een zestal teams. TTVA 1 heeft zich helaas terug moeten trekken wegens blessure leed.  Afgelopen week beten een drietal teams dus de spits af. Ook de dubbelpartij was weer mogelijk, want de regels geven aan dat de anderhalve meter regel voor de binnensport mag worden losgelaten.

TTVA 2 – De Repelaer 2               3e klasse                             5-0

TTVA 2 start de competitie met een niet mis te verstane 5-0 winst op De Repelaer 2. Zowel Remco Schimmel als Wim Verschoor gaven heel duidelijk aan waar ze dit seizoen naar op zoek zijn. Heel simpel kampioen worden dus!!. Zowel Remco als Wim moesten slechts een game aan de tegenstanders laten. Ook het dubbel ging heel gemakkelijk naar TTVA 2. Ze hebben de start dus niet gemist.

Shot 65 2 – TTVA 4                          4e klasse                             4-1

TTVA 4 ging op bezoek bij shot 65 2 in Zwijndrecht en liep wel enige kleerscheuren op. Met Rien de Heer in plaats voor de zieke Frank Jaquet moest de schade beperkt worden. Aangezien ook Rien in de lappenmand zit zal het niemand verbazen dat hij twee keer in drie games het onderspit moest delven. Ton de Boom wist ruim van Ben Vos te winnen. Zowel Rien als Ton konden niet op tegen de sterke Eddy Veth. Het dubbel had beide kanten op kunnen gaan, maar werd in vijf games nipt verloren door TTVA 4.                        

TTVA 7 – DFC 3                                 6e klasse                             4-1

De familie Sloof wist vrijdag avond ruim te winnen van DFC 3, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Arie Sloof wist zijn beide enkelpartijen gemakkelijk in die games te winnen. De zieke Ruth Sloof wist wonder wel  één partij te winnen van Maurice de Wit. Het hele spannende dubbel werd ook in vijf games gewonnen door de familie Sloof. Een ruime zege dus als start van deze competitie.

Led verlichting geplaatst in speelzaal Maasplein

Beste leden,

Afgelopen week is in de zaal van Maasplein de nieuwe led verlichting geïnstalleerd. We hebben vrijdagmiddag even wat metingen gedaan en daar uit bleek dat we op de meeste plaatsen over een dubbel aantal lux boven de tafels kunnen beschikken. Naar ik aanneem zal het effect in de avonduren echt goed zichtbaar zijn. Een grote verbetering dus.

Tevens is deze week ook de kapotte (nieuwe) tafel vervangen. Er staan nu dus vier fonkelnieuwe tafels in de kast te pronken. Laten we hopen dat we ze binnenkort kunnen gebruiken. Zoals de cijfers van het aantal besmettingen er nu uitziet zal dit deze maand nog niet kunnen naar wij aannemen.

Vriendelijke groet,
Bestuur TTVA

Bericht van de voorzitter

Hallo allemaal.

Allereerst wil ik jullie een heel goed en liefdevol 2021 wensen. Ik hoop dat het hele corona gedoe voor de zomerperiode (goeddeels) achter ons ligt en dat we weer een beetje leuk kunnen leven.

Het afgelopen jaar was door Corona best een roerig jaar voor TTVA. De competitie is 2 keer afgebroken en na de 2e keer mocht er na 20.00 uur ook geen alcohol meer worden verkocht. Jaap heeft nog nooit zoveel alcoholvrij bier verkocht in deze periode. Gelukkig mochten we wel blijven tafeltennissen, echter we mochten geen competitie spelen. Daar had Henk wat op gevonden. Onderlinge wedstrijden mochten we wel blijven spelen.

Alle teams speelden volgens een uitgekiend systeem (handicap punten en bonuspunten) tegen elkaar en dat moest aan het einde van de rit een winnend team en een individuele speler of speelster opleveren. Helaas konden we op 1 ronde na ook deze onderlinge wedstrijden niet afmaken.

Wat we nog wel mochten organiseren waren de clubkampioenschappen. Bij poule A werd de finale gespeeld tussen Yannick en Peter (v Dijk) en deze werd voor de 2e keer in de historie door Yannick gewonnen. De finale in de B poule werd gespeeld tussen Ton en Ruth. Eeuwige 2e Ton wist nu wel te winnen. Uiteraard werd de dag besloten door een gezellig chinees buffet.

In de week na de clubkampioenschappen werd wederom besloten om de boel op slot te gooien. In ieder geval kunnen we tot medio januari wederom niet tafeltennissen.

Ik hoop dat we snel weer kunnen opstarten, maar zie het somber in. Is er dan helemaal niets positiefs te melden? Jawel, 4 januari wordt er gestart met de verlichting te vervangen door LED verlichting.

Tot slot, blijf gezond en hopelijk tot eind januari!

 

Groet, Peter

TTVA 1 overtreft Het Trefpunt 1

ALBLASSERDAM – Door een klinkende 5-0 zege in de thuiswedstrijd tegen Het Trefpunt 1 uit Krimpen a/d IJssel, heeft TTVA 1 zich bij de kanshebbers gemeld voor de titel in 2A. Vooral de uitstekend spelende Yannick Geerlings gaf TTVA 1 een boost. Ook TTVA 2, 4 en 8 blijven in de race voor het kampioenschap in hun klassen. Voor TTVA 6 gaat wederom een zware dobber worden.  TTVA 5 en 7 dobberen gewoon lekker mee ook al moest men de zege aan de tegenstander laten.

TTVA 1 – Trefpunt 2                                                      2e Klasse A                         5-0

TTVA 1 speelde weer eens een wedstrijd waar je van kon genieten. Yannick Geerlings bereikte een hoog niveau in zijn twee enkelpartijen tegen Vreeken en Labee. Vooral zijn spel uit tweede positie was geweldig. Na een 20-18 winst in de eerste game tegen Vreeken had hij in de rest van de partij weinig last van zijn tegenstander. In de partij tegen Labee verloor hij de eerste game maar zette ook toen met mooi tafeltennis de puntjes op de i. Kopman Ron Kappen kwam tegen Vreeken echt met de schrik vrij. Na een bloedstollende partij wist Ron uiteindelijk met 12-10 in de vijfde game te winnen. Van Labee liet hij heel weinig heel. In drie games was dit snel bekeken. Ook de extra enkelpartij was een prooi voor de gretige Geerlings en Kappen. De monden waren na afloop nog al groot. Maar om echt mee te blijven spelen om de bovenste plek in 2A zullen er toch echt nog een paar van dit soort wedstrijden gespeeld dienen te worden. Dus niveau en vertrouwen moet nog even worden vastgehouden.

Dordrecht 5 – TTVA 2                                                   3e Klasse C                         0-5

Door deze overtuigende zege nestelt TTVA 2 zich stevig aan kop in 3C. Het arme Dordrecht had helemaal niets in te brengen tegen Peter van Dijk en Wim Verschoor. Laatst genoemde toonde zich nog wel van zijn sociaalste kant door beide tegenstanders toch nog een game te gunnen. Ook de extra enkelpartij leverde totaal geen probleem op en werd dus in drie games beslist.

Talani 3 – TTVA 4                                                            4e Klasse F                         0-5

Ook TTVA 4 heeft door deze maximale score de koppositie stevig in handen gekregen. Na het kleine verlies van vorige week werd er nu flink uitgehaald. In Nieuwpoort was men simpelweg veel te sterk voor middenmoter Talani 3. Zowel Henk Mes als Nico Barten doneerde uit sociaal oogpunt beide nog een game aan de tegenstander. Ook hier ging de extra enkelpartij met groot gemak mee terug naar Alblasserdam. Henk en Nico waren hierin ook veel te sterk voor het duo Lochten/ Ouwerkerk van de tegenstander.

TTVA 5 – Merwestad 1                                                4e Klasse B                         1-4

TTVA 5 speelde tegen koploper Merwestad een zeer verdienstelijke wedstrijd. Zowel Ton de Boom als Frank Jaquet wisten het de koploper heel erg moeilijk te maken. Jammer genoeg gingen de vier partijen die over de volle vijf games gespeeld werden alle vier naar de tegenstander. Alleen Frank Jaquet wist in vier games te winnen van de Jager. Zoals gezegd was het verschil eigenlijk nihil. Men had gewoon wel iets meer verdient. Ook de gezamenlijke extra enkelpartij ging met 9-11 in de vijfde game mee terug naar Dordrecht. Frank is hierdoor weer wat puntjes uitgelopen op Ton en dit gaf na de wedstrijd dan ook nog wel wat beroering.

TTVA 6 – Alexandria 66  11                                         4e Klasse A                         1-4

Alexandria 11 kwam naar Alblasserdam met Aad Stok in de gelederen. Aad is een aloude bekende in onze omgeving. Aad is er niet slechter op geworden en was dus ook te sterk voor Ronald Muskiet en Ab de Groot. Alleen Ab wist van v/d laan te winnen wat dus het enige puntje betekende voor TTVA 6. Men zal heel erg op zijn hoede moeten zijn voor de rode lantaarn. Er zijn gewoon keihard punten nodig voor TTVA 6.

Scyedam 5 – TTVA 7                                                      5e Klasse B                         4-1

Het was Rob van Doorn die na een zwaar gevecht gelukkig de nul van het bord haalde voor TTVA 7. Scyedam 5 was over de gehele linie gewoon te sterk voor Gerrit en Rob. Zoals gezegd won Rob nog wel in vijf zware games van Levy. Andre v/d Dool was gewoon een klasse te sterk voor Gerrit en Rob. Uiteindelijk dus een verdiende zege voor het thuisspelende team.

DVC 4 – TTVA 8                                                               6e Klasse B                         1-4

TTVA 8 heeft zich maar één doel gesteld voor dit seizoen en dat is simpelweg kampioen worden. Ze hebben daar wel zware concurrentie van NTTC 4 waar ze volgende week tegen moeten spelen. Deze avond was Arie Sloof in Delft degene die zijn twee enkelpartijen met redelijk gemak wist te winnen. Ruth Sloof verloor alleen van Saidifar in vijf lange games. De extra enkelpartij werd door Arie en Ruth ook in de tas gestopt, wat dus uiteindelijke voor een ruime overwinning zorgde.

Eerste tikken voor TTVA teams

ALBLASSERDAM – Aangekomen in de 3e speelronde van de najaarscompetitie hebben diverse TTVA teams de eerste tikken opgelopen. De zwaarste waren voor TTVA 6 en 7. De teams 2 en 4 hielden de schade beperkt. Alleen voor TTVA 5 en 8 waren er kleine zeges op te tekenen. 

TTVA 2 – Alexandria 66  5                                           3e Klasse                             2-3

TTVA 2 trof in Alexandria 66 een tegenstander van wat sterker formaat als dat men de afgelopen weken gewent was. Zowel Remco Schimmel als Wim Verschoor kregen van Emma Mattheij weinig aanknopingspunten. Simpel maar gedegen spelend was zij beide TTVA-ers de baas. Zowel Remco als Wim wisten wel te winnen van Barth van der Leck. De extra enkelpartij ging heel erg gemakkelijk in drie games in de tas mee naar Rotterdam. TTVA 2 blijft echter ook na dit krappe verlies aan kop in 3C.

TTVA 4 – Dordrecht 6                                                   4e Klasse                             2-3

TTVA 4 stuitte afgelopen vrijdagavond op een zeer degelijk Dordrecht 6. Vooral in de persoon van Cor Slotboom hebben zij een uitgenaste speler. Blijft altijd rustig en doet geen gekke dingen. Deze simpelheid was zowel Henk Mesa als Nico Barten iets te veel. Nico kwam wel heel erg dicht bij maar verloor van Cor met 11-13 in de vijfde game. Henk en Nico wonnen beide wel hun tweede enkelpartij. De extra enkelpartij is voor Henk Mes echt een heel erg groot probleem. Hij kan hier simpelweg de concentratie niet voor opbrengen en laat dus teamgenoot Nico regelmatig in de steek.

NTTC 2 – TTVA 5                                                             4e Klasse                             2-3

Wat is dat toch met die Frank en Ton. Zou het ooit gaan gebeuren dat ze alle twee gelijktijdig een beetje in vorm zijn? Frank Jaquet die de vorige wedstrijd domineerde met twee winstpartijen moest nu in Nieuwerkerk a/d IJssel twee keer zijn tegenstander feliciteren. Deze week was Ton de Boom dus de hoogvlieger. Zowel  Westing als Tims gingen tegen Ton de bietenkar op. Frank wist zich echter toch nog nuttig te maken deze avond. Samen met Ton werd de extra enkelpartij in winst omgezet, wat dus een kleine zege betekende voor TTVA 5.

Taveba 3 – TTVA 6                                                         4e Klasse                             5-0

TTVA 6 kreeg een pak slaag in Barendrecht. Een sporadische game daar gelaten wisten Ronald Muskiet en Ab de Groot niet te overtuigen. Taveba was met van Deelen en Roggeveen gewoon een maatje te groot voor TTVA 6.

TTVA 7 – Trefpunt 4                                                      5e Klasse                             1-4

TTVA 7 leed een ruime nederlaag tegen Het Trefpunt uit Krimpen aan de IJssel. Gerrit Verhaar ging er na een 2-0 voorsprong toch nog vanaf tegen Bas Gijze met 9-11 in de vijfde game. Rob van Doorn verloor van dezelfde tegenstander wel op een heel bizarre wijze. Rob was bezig om een vijfde game te bewerkstelligen en kwam met 6-0 voor te staan in de vierde game. Tot ieders verbazing maakte Rob echter geen punt meer en verloor de game met 6-11. Rob was wel diegene die voor het enige TTVA puntje zorgde door van der Lee te verslaan.

TTVA 8 – Alexandria 66  14                                         6e Klasse                             3-2

Koploper TTVA 8 liet tegen het toch echt niet super sterke Alexandria wel wat liggen. Zonde dat Jordi Tanzarella zijn eerste enkelpartij van de avond met 10-12 in de vijfde game uit zij handen liet glippen. Ruth Sloof wist beide enkelpartijen te winnen en samen met ega Arie werd ook de extra enkelpartij gewonnen. Een nipte 3-2 zege dus.