De Corona Fyles door Rien de Heer

Onze wedstrijdsecretaris vroeg me in dit tafeltennisloze tijdperk een stukje te schrijven over wat tafeltennissers doen als ze niet mogen tafeltennissen. Voor een groot deel van onze vereniging was deze vraag niet zo moeilijk te beantwoorden. Die doen gewoon wat ze op de andere avonden ook doen……bank hangen, bier zuipen en chips vreten. In huize Geerlings was er onlangs al paniek uitgebroken toen de chips op was in de plaatselijke supermarkt. Hoe moesten ze nu in vredesnaam de zaterdagavond doorkomen? Je kunt toch geen film kijken zonder chips!! Dat was nog voor het stilleggen van onze tafeltennis activiteiten. Op facebook heb ik zojuist gelezen dat ze het huis alleen nog maar uitkomen om boodschappen te doen. Ik denk dat ik wel weet wat ze gaan kopen.

Natuurlijk zijn er ook leden die geen last hebben van een tafeltennisloze periode. Dat zijn Ruth en Arie Sloof. Die hebben een tafeltennistafel in hun huiskamer staan en kunnen dus gewoon door trainen. Af en toe even naar de winkel als het bier op is, maar verder vermaken ze zich denk ik wel. Op tafeltennis gebied zullen ze met grote voorsprong op ons uit deze periode komen

Zelf kom ik mijn tijd wel door. Ik ben tegenwoordig verslaafd aan het schrijven van columns. Dit jaar heb ik er al 64 geschreven. Ze zijn bijna allemaal te lezen op mijn schrijverssite:  www.deheerrien.wixsite.com/klein-geluk?.nl  Dus mocht je je heel erg vervelen in deze periode, ga daar dan eens rondneuzen. Je kunt toch niet naar de tafeltennis, dus dan heb je in ieder geval iets te doen

We hebben trouwens ook een enorme pechvogel binnen onze vereniging in de persoon van Ton de Boom. Bij restaurant Het Raedhuis heeft hij meegedaan aan een internetactie en wat heeft hij gewonnen? Gratis het menu van de maand maart voor 2 personen. Een paar uur nadat dit bekend werd, werden alle restaurants tot in ieder geval 6 april aanstaande gesloten. Tja, hoeveel pech kun je dan hebben

Dit waren voorlopig wat tips en wetenswaardigheden met betrekking tot de tafeltennisloze periode. Hopelijk duurt deze periode niet al te lang, want anders zal onze webmasten ongetwijfeld gaan vragen of ik nog een stukkie kan schrijven. Ik hoop maar dat dit mij en jullie bespaard blijft…….tot laterssssssssssss !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =