Kees Hummel beste Darter 2019

Op donderdag 25 april j.l. was het Jubileum darttoernooi gepland. 12 deelnemers hadden zich aangemeld voor de evenement en er werd gestart in 2 poules van 6. Het was al na 24.00 uur en toen bleek dat poule B nog niet klaar was met de voorrondes, dus werd er door de organisatie besloten om op donderdag 2 mei verder te gaan met het toernooi.

Op donderdag 2 mei kreeg dit evenement dus zijn vervolg. In Poule A was Patrick van der Heiden de winnaar, maar moest zich helaas ziek afmelden. Hierdoor werd Ton de Boom poulewinnaar en werd Kees Hummel 2e. Voor Ton was dit trouwens de eerste keer van alle darttoernooien dat hij zich plaatste voor de volgende ronde. In Poule B moesten John en Jacqueline nog tegen elkaar spelen en de winnaar van deze partij zou zich plaatsen voor de kruisfinales.

Darts, A Lady’s Sport
Poule A     Poule B  
1. Patrick v/d Heiden 10 pnt.   1. Peter Houmes / Ron Kappen 10 pnt.
2. Ton de Boom 7 pnt.   2. John Daas 9 pnt.
3. Kees Hummel 6 pnt.   3. Jacqueline Daas 7 pnt.
4. Frank Jaquet 6 pnt.   4. Ruth Sloof 4 pnt.
5. Cor Rijkens 4 pnt.   5. Arie Sloof 3 pnt.
6. Antoinette Faasen 2 pnt.   6. Jordi Tanzarella 1 pnt.

John won deze echtelijke strijd met 2-0 en moest zodoende spelen tegen Ton. John won de eerste leg, maar de volgende 3 legs waren voor Ton, zodat hij zich plaatste voor de finale. In de andere kruisfinale speelden Kees en Ron tegen elkaar. (Ron vormde samen met Peter Houmes een gelegenheidskoppel) Ook hier was de eindstand 3-1 en dit in het voordeel van Kees.

De strijd om de 3e plaats ging dus tussen John en Peter. John was hierin uiteindelijk met 3-1 te sterk voor Peter.

De eenzijdige finale ging tussen Kees en Ton. In de poule-fase wist Ton nog met 2-0 te winnen, maar in de finale was Kees duidelijk de sterkste en gooide Ton met 3-0 van het bord af.

De activiteitencommissie en de jubileumcommissie worden weer bedankt voor de organisatie van weer een geslaagd evenement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 13 =