Patrick van der Heiden Nieuwe Dartkampioen

Op donderdagavond 26 april streden 7 leden van tafeltennisvereniging TTVA om de titel dartkampioen 2018. Er werden 2 poules geloot door voorzitter Ralph Faasen en deze poules zagen er als volgt uit:

Poule A: Frank Jaquet, Ton de Boom, Patrick van der Heiden en John Daas. Poule B: Ruth Sloof, Ron Kappen en Jordi Tanzarella. In deze poulewedstrijden werd er een best of 3 gespeeld met 301 punten als beginpunt.

Na de poulewedstrijden werden de kruisfinales gespeeld. Dit waren de nummers 1 en 2 van iedere poule. Patrick speelde tegen Ruth en won met 2-0. Ron speelde tegen John en won ook met 2-0. De wedstrijd tussen de “verliezers” Ruth en John werd gewonnen door Ruth. Goed gedaan Ruth !!!!!

De finale ging dus tussen Patrick en Ron. Er werd een best of 5 gespeeld met 501 punten als begin. De wedstrijd werd uiteindelijk door Patrick gewonnen, die de titel overnam van zijn broer Michel, die helaas zijn titel niet kon verdedigen.

Patrick van der Heiden is dus de nieuwe Dartkoning van TTVA. Proficiat Patrick!!! Na een gezellige avond werd Ton de Boom nog bedankt voor de goede organisatie.