Ronald Muskiet weergaloos voor TTVA 3

ALBLASSERDAM – Afgelopen week was een vakantie week. TTVA 3 speelde een vooruit geschoven wedstrijd tegen koploper Alexandria. Het was Ronald Muskiet die in deze wedstrijd alle aandacht naar zich toe trok.  TTVA 5 moest inhalen tegen Serve 71 3 en kon koploper worden. Twee wedstrijden waar dus toch wel het een en ander op het spel stond.

Alexandria 66 10 – TTVA 3                                          4e Klasse                             2-3

Na een 1-4 verlies tegen koploper Alexandria 10 vorige week moest TTVA 3 in de vakantie week tegen de zelfde tegenstander een vooruit geschoven wedstrijd uit e tweede helft van de competitie af werken. Afgelopen vrijdag was het dus zaak om de schade beperkt te houden. Via internet werd de wedstrijd gevolgd door een aantal TTVA-ers en die zagen het scoreverloop met stijgende verbazing voorbij trekken. Ab de Groot was na een griepaanval nog niet helemaal hersteld, maar bood tegen Mitrovic wel gedegen tegenstand. Hij ging krap in vijg games ten onder. Het was echter Ronald Muskiet die een ieder deed verbazen deze avond. Na vorige week dus tegen dezelfde tegenstanders  nog beide enkelpartijen verloren te hebben kwam Ronald deze avond heel wat meer beslagen achter de tafel. Vol overtuiging (zoals we hem kennen) wist hij zowel v/d Merwe als Mitrovic kansloos te laten. Het beslissende punt was wel het dubbel waar Ronald en Ab helemaal niets heel lieten van het Rotterdamse duo. Resultaat dus een buitengewoon knappe zege op koploper Alexandria.  De heren hadden dit ook eerlijk gezegd wel nodig om de laatste plek in de stand achter zich te laten. Een buitengewone fraaie zege.

TTVA 5 – Serve 71  3                                                      5e Klasse                             3-2

Vooraf zei men bij TTVA dat TTVA 5 drie punten nodig had om de koppositie te pakken in 5H. Het ging toch wat moeilijker dan gedacht. Het is tegenwoordig gewoon normaal dat Nico Barten zijn beide enkelpartijen wint. Zo dus ook nu tegen Maaskant en van Gent  uit het Ambacht.  Jeroen Veth wist door winst tegen Maaskant het derde puntje binnen te spelen. De zege had ook best nog wat groter kunnen zijn als men in het dubbel in de beslissende vijfde game wat minder domme fouten had gemaakt. Maar uiteindelijk dus een krappe zege en het was genoeg om zich voor minstens een week koploper te noemen in 5H.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 9 =