Secretaris Ton de Boom geeft stokje over

Afgelopen woensdagavond tijdens de algemene ledenvergadering heeft secretaris Ton de Boom zijn functie overgedragen aan Leo Marino. Ton is meer dan 10 jaar actief geweest als secretaris van TTVA en deed dit met volle overgave. Hij werd daar dus ook zeer terecht namens heel TTVA door voorzitter Peter Houmes voor in de bloemetjes gezet. Tevens ontving hij een prachtig gedicht en (hoe kan het ook anders) een dinerbon voor twee personen. Ton blijft wel gewoon tafeltennissen. Hij kan zich daarbij nu gaan focussen op zijn ELO-rating.

Ton gaat zich nu in zijn vrije tijd bezighouden met een tal van andere hobby’s zoals het keuren van vakantiehuisjes (met jacuzzi natuurlijk), vissen en het verzamelen van menukaarten (op zijn Grieks).

Leo Marino gaat zoals gezegd de secretarisfunctie overnemen. Leo is sinds vorig jaar weer terug op het oude nest na een afwezigheid van bijna 15 jaar. Een aantal malen per seizoen neemt hij de nu de recreanten van TTVA stevig onder handen. TTVA wenst hem veel succes bij de uitoefening van zijn nieuwe functie.