Super Friday voor TTVA

ALBLASSERDAM – TTVA 1, 2 en 4 hadden afgelopen vrijdagavond een super avond. TTVA 1 en 2 wisten zelfs een maximale score te bewerkstelligen. Door deze resultaten staan deze teams nu fier aan kop in hun poule. De week begon toch wel in mineur met ruime nederlagen voor TTVA 6 en 7. TTVA 5 hield tegen Merwestad 2 dan weer de schade beperkt.

Overschie 1 – TTVA 1                                    2e klasse                             0-5

TTVA 1 leverde afgelopen vrijdagavond een topprestatie in de uitwedstrijd tegen het sterke Overschie 1. Vooral voor Peter van Dijk was dit een mega opsteker. Na de afgelopen weken meerdere malen in vijf games nipt verslagen te zijn, zat hij nu twee maal aan de goede kant van de score. Zowel tegen Roth als Butzelaar wist hij het nu wel af te maken. Goed voor het moraal van Peter dus. Ron Kappen was in drie games veel te sterk voor Butzelaar, maar moest tegen Roth wel alles uit de kast halen om in vijf games te winnen. Ook het dubbel was een spannende partij die door Ron en Peter met 10-12 in de vijfde game uiteindelijk in het voordeel van TTVA 1 beslist. TTVA 1 staat nu samen aan kop met TOGB 2 in 2F.

TTVA 2 – Alexandria 66 5                            4e klasse                             5-0

TTVA 2 boekte een geweldige 5-0 zege op het Rotterdamse Alexandria 66 5. Onder de bezielende begeleiding van teamgenoot en coach Henk Mes, wisten Wim Verschoor en Nico Barten tot grote hoogte te stijgen. Het ging niet elke partij even gemakkelijk maar de beide heren wisten wel op het juiste moment toe te slaan. Wim Verschoor had tegen Mitrovic en Mewe vier game nodig voor de winst. Nico Barten had het toch wel wat moeilijker. Tegen zowel Mitrovic als Mewe had hij de volle vijf games nodig voor de winst. Ook het dubbel van Wim en Nico liep voorspoedig. Men wist in vier games af te rekenen met het Rotterdamse dubbel. TTVA 2 staat nu aan kop met drie punten voorsprong op TOGB 6.

Shot 65 3 – TTVA 3                                         4e klasse                             Verplaatst naar 22 februari

TTVA 4 – HTV 4                                                5e klasse                             4-1

Terwijl TTVA 1 en 2 afgelopen vrijdagavond met 5-0 wonnen, had TTVA 4 een dissonant in hun midden. Zijn naam was Rien de Heer die deze avond dus de enige partij verloor van alle in actie zijnde TTVA teams. Het is Rien vergeven want verder speelde hij gewoon goed deze avond. Ronald Muskiet was voor zowel Baan als den Besten gewoon te sterk. Rien de Heer wist te winnen van den Besten maar verloor met 9-11 in de vijfde game van Baan. Het dubbel van Muskiet en de Groot had weinig moeite met het Hoornaarse dubbel. Er werd met 3-1 afgerekend met den Besten en Baan. Men staat na drie wedstrijden aan kop met 1 puntje voorsprong op HTV 4.

Merwestad 2 – TTVA 5                                 5e klasse                             3-2

TTVA 5 heeft het wat lastiger in de 5e klasse dan vorige seizoenen. Afgelopen donderdagavond ging men in Dordrecht met 3-2 onderuit tegen Merwestad 2. Zowel Arie als Ruth Sloof wisten beide te winnen van de Jong. Al had Ruth daar wel de volle vijf games voor nodig. Vervoorn van Merwestad was echter voor beide Sloofjes wat te sterk. Ook het dubbel leverde niet het gewenste resultaat voor TTVA 5. Men staat met 3 uit 2 nu op een voorlaatste plaats.

TTVA 6 – Serve 71 5                                       6e klasse                             1-4

Na een vlammend begin van de competitie, kwam TTVA 6 afgelopen maandag een wat sterkere tegenstander tegen. Zowel Robert van Doorn als Izak Fiole werden door Boom en v/d Net van Serve 71 5 opzij geschoven. De verschillen waren zeker niet groot maar wel net voldoende voor de tegenstanders. Een mooi voorbeeld hiervan was de partij tussen Robert van Doorn en v/d Net. Laatstgenoemd wist maar net met de hakken over de sloot met 11-13 in de vijfde game te winnen van Robert. Het dubbel van Robert en Izak bracht het enige puntje voor TTVA 6 op het bord. Men wist in vier games te winnen van het dubbel van Serve 71 5.

TTVA 7 – Alexandria 66 10                          6e klasse                             1-4

Deze avond begon nog zo mooi voor TTVA 7 door een 3-0 winst van Gert Baas op van Campenhout. Daarna gingen alle volgende vier partijen naar het Rotterdamse Alexandria 66 10. Van der Burg was gewoon te sterk voor zowel Gert Baas als Gerrit Verhaar. Alleen Gerrit wist het tegen van Campenhout nog erg spannend te maken. Maar ook die partij ging in vijf games verloren. Het dubbel van Gerrit en Gert kon het ook niet bolwerken en ging in vier games ten onder tegen van Campenhout en van der Burg.  TTVA 7 zal snel wat puntjes moeten gaan sprokkelen om al niet snel in het seizoen het uitzicht op beter kwijt te zijn. De wedstrijd tegen de nummer laatst in de poule komt dan over twee weken wel goed uit.