TTVA 1 blameert zich in Dordrecht

ALBLASSERDAM – TTVA 1 blameerde zich afgelopen Vrijdagavond in en tegen Dordrecht 4 met een 4-1 nederlaag. TTVA 2 wist Serve 71 1 van zich af te houden en TTVA 4 ging onnodig onderuit tegen HTTV-070 4.

Dordrecht 4 – TTVA 1                                    2e Klasse                             4-1

TTVA 1 kreeg een veel te grote nederlaag aangesmeerd door Dordrecht 4. Men had hier eigenlijk gewoon moeten winnen. Wat was de reden? Tja het draaide niet helemaal lekker bij Yannick Geerlings kunnen we wel zeggen. Hij stond de gehele avond alleen maar tegen zich zelf te spelen en ja dat levert over het algemeen meestal helemaal niets op. Zowel tegen Rene Roggeveen als Sjoukje Knobbe liet hij zich in de luren leggen. Henk Mes moest na een slopende partij met  16-14 In de vierde game toch in Sjoukje Knobbe zijn meerdere erkennen. Hij had daar in tegen geen kind aan Rene Roggeveen die hij in drie games versloeg en daarmee dus het enige punt van de wedstrijd voor TTVA 1 verzorgde. Ook het dubbel ging namelijk volledig onnodig naar Dordrecht 4. Na een 0-2 achterstand wisten Geerlings en Mes terug te knokken tot 2-2 maar het ging in de vijfde game helemaal verkeerd. Komende maandag staat alweer de volgende wedstrijd tegen Trefpunt 1 op het programma. Er zal echt uit een geheel ander vaatje getapt moeten worden dan afgelopen vrijdagavond in Dordrecht.  

TTVA 2 – Serve 71 1                                       3e Klasse                             3-2

TTVA 2 had het knap lastig in de thuiswedstrijd tegen de mannen uit Hendrik Ido Ambacht. Remco Schimmel ging er in zijn eerste partij dik vanaf tegen Arno van Wingerden. Wim Verschoor trok de stand weer gelijk door een zwaar bevochten 5 games overwinning op Aad Kal. Schimmel en Verschoor wisten hierna het dubbel vrij gemakkelijk nar zich toe te trekken. In zijn tweede enkelpartij tapte Schimmel gelukkig uit een wat ander vaatje. Aad Kal was het kind van de rekening en Schimmel speelde dus het derde puntje binnen. In de laatste partij van de avond wist Wim Verschoor geen potten te breken tegen van Wingerden. TTVA 2 is nu mede koploper in 3B.

TTVA 4 – HTTV-070 4                                     4e Klasse                             2-3

TTVA 4 moest afgelopen dinsdagavond zijn meerdere erkennen in HTTV-070 4 uit Den Haag. Alleen Ronald Muskiet wist een enkelpartij te winnen. Mattie Ab de Groot ging in zijn beide enkelpartijen in vier games ten onder. Samen wonnen ze nog wel het dubbel, al ging dat niet van een leien dakje. Ze gaven eerst een 2-0 voorsprong uit handen maar zetten gelukkig alles weer recht in de vijfde game. TTVA 4 zal heel erg zijn best moeten doen om de komende weken de laatste plaats in de stand mis te houden. Dat is namelijk de plek die dit seizoen recht geeft op een niet gewilde degradatie.

TTVA 6 – Serve 71 3                                       Verplaatst naar 21 oktober

Dordrecht 14 – TTVA 7                                 Verplaatst naar 25 oktober

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − veertien =