TTVA 1 krijgt zege in de schoot geworpen

ALBLASSERDAM – Bij de start van de nieuwe najaarscompetitie afgelopen maandag, was er al direct een incident te melden. TTVA 1 moest aantreden tegen Alexandria 66 2 en verloor deze met 2-3. Later in de week kwam het bericht dat de tegenstander een ongerechtigde speler had opgesteld. De uitslag werd dus aangepast naar een 4-1 winst. TTVA 2, 4 en 5 boekte eveneens een positief resultaat. TTVA 3 kreeg een tikkie van Drivers uit Hardinxveld-Giessendam.

TTVA 1 – Alexandria 66 2                                            2e klasse                             2-3 (4-1)

TTVA 1 Begon de wedstrijd met Wim Verschoor en Remco Schimmel. Laatstgenoemde had bijna vier maanden niet gespeeld en dat was aan zijn spel wel af te zien. Een totaal gebrek aan wedstrijdritme zorgde voor erbarmelijk spel en dus ook geen punten. Remco ging er tegen Bense heel snel  in drie games vanaf. Tegen Lim spartelde hij nog wel tegen maar in vijf games viel ook hier het doek. Voor Remco. Wim Verschoor knokt zich zoals altijd helemaal leeg. Zo ook tegen de wat gefrustreerde Bense. Wim wist hem in vijf games te vloeren. Lim was voor hem wel wat te sterk. Het dubbel werd met redelijk gemak door Remco en Wim binnen geharkt. Een krap 2-3 verlies dus

UPDATE!!  In de loop van de week kwam er een bericht van de competitieleider,  dat Alexandria 2 tegen TTVA 1 had gespeeld met een ongerechtigde speler.  Speler Lim had niet mogen worden opgesteld tegen TTVA 1. De uitslag van deze wedstrijd werd dus aangepast naar een 4-1 winst voor TTVA 1. Al met al dus een uitstekende start.

Serve 71 2 – TTVA 2                                                       3e klasse                             2-3

TTVA trok naar Hendrik-Ido Ambacht voor hun eerste wedstrijd van dit nieuwe seizoen. Zowel Nico Barten als Henk Mes wisten beide gemakkelijk te winnen van Benschop. Tegen Jacobis was het een geheel ander verhaal. Deze met lange noppen spelende speler was heel erg lastig te bespelen. Henk Wist nog een game te winnen maar eigenlijk was Jacobis deze avond dus gewoon te sterk. Het dubbel ging uiteindelijk in vier games naar TTVA 2 zodat er dus een 2-3 uitslag op het formulier kwam. Een redelijke start dus voor TTVA 2.

Drivers 1 – TTVA 3                                                         4e klasse                             5-0        

TTVA 3 liep afgelopen vrijdagavond in Hardinxveld tegen een zeepert  aan tegen kampioenskandidaat Drivers 1. Waal van Dijk en Visser waren te sterk voor Peter Houmes en Frank Jaquet. Laatstgenoemde verkocht zijn huid echter wel duur. Tegen beide tegenstanders ging hij pas naar 5 games kopje onder. Peter Houmes had echter helemaal niets in te brengen. Hij ging er in beide enkelpartijen dik in drie games vanaf. Voor hem wordt alvast een 5e klasse plekje gereserveerd voor volgend seizoen. Voor het dubbel werd Ton de Boom ingezet om samen met Frank Jaquet te proberen nog iets te forceren. Het mocht echter niet baten.

TTVA 4 – Dordrecht 8                                                   5e klasse                             4-1

Ronald Muskiet en Rien de Heer schoten uit de startblokken vrijdagavond. Eerstgenoemde heeft nog wel eens last van een gemiste seizoenstart, maar had daar nu gelukkig geen last van. Beide heren wonnen van Blom en Samba. Het was een beetje jammer dat het dubbel verknalt werd, want ook dat had eigenlijk gewoon in de tas van TTVA 4 gemoeten. De Start van TTVA 4 is dus veelbelovend.

TTVA 5 – Nileta 1                                                           5e klasse                             3-2

Met heel veel  bravoure werd er vooruit gekeken op het nieuwe seizoen door TTVA 5. Men had grootse daden in het vooruitzicht gesteld. Dan is het wel lekker als je het seizoen ook start met een overwinning. Vrijdag kwamen dus de buren uit Nieuw-Lekkerland op bezoek en het werd een hele leuke wedstrijd. Arie Sloof wist zowel van Frans de Jong als Hugo Baas te winnen. Ruth Sloof moest alleen in Frans haar meerdere erkennen. Het dubbel van Nileta was gewoon veel te sterk voor TTVA 5. Maar met uiteindelijk dus een mooie 3-2 overwinning als resultaat.

TTVA 6 – Dordrecht 12                                                 Verplaatst naar 14 oktober