TTVA 1 laat zege uit handen glippen

ALBLASSERDAM – TTVA 1 wist een 0-2 voorsprong geen vervolg te geven in de uitwedstrijd tegen
Overschie 2. Men liep dus tegen een 3-2 verlies op. Ook TTVA 3 en 4 liepen tegen een ruime nederlaag op. TTVA 5 en 6 wisten daar in tegen knap te winnen van hun tegenstanders. Een week dus met gemengde resultaten.

Overschie – TTVA 1                                                       2e klasse                             3-2

TTVA 1 toog afgelopen vrijdagavond naar Overschie en kwam daar eigenlijk knap met 0-2 voor, door zeges van Remco Schimmel en Wim Verschoor op resp. Amini en Krijgsman. Daarna ging figuurlijk het licht uit bij TTVA 1. Eerst ging het dubbel dik in drie games verloren. Daarna konden zowel Wim als Remco niet aanhaken bij Amini en Krijgsman. Remco haalde er nog wel een vijfde game uit tegen Krijgsman maar ging daarin toch nog ten onder. Na een voortreffelijk begin ging de kaars dus langzaam uit bij TTVA 1.

TTVA 2 – Twenty-one Up 7                                        3e klasse                             Verplaatst naar 28 oktober

TTVA 3 – Lekpongers 1                                                4e klasse                             1-4

TTVA 3 kon het thuis niet bolwerken tegen de mannen uit Ameide. Frank Jaquet won na een spannende vijf-gamer van Mulckhuyse. Jan de Gans van Lekpongers 1 was duidelijk te sterk voor zowel Frank als Ton de Boom. Ton verloor ook in een zeer luidruchtige partij van Mulckhuyse, wat misschien wel niet nodig had geweest. Ook het dubbel ging mee terug naar Ameide. Een heel duidelijke nederlaag dus voor TTVA 3.

Serve 71 4 – TTVA 4                                                       5e klasse                             4-1

In Hendrik-Ido Ambacht kreeg TTVA 4 afgelopen woensdag een fikse oor wassing. Volgens de elo ranking speelde TTVA 4 toch echt tegen spelers die veel minder punten hebben dan zij. Alleen Rien de Heer wist tegen Benschop de eer te redden. Ronald Muskiet kwam tegen Benschop met 1-2 voor in games. Ronald ging echter met 13-11 en 12-10 alsnog kopje onder. Zowel Rien als Ronald hadden tegen Hoogvliet geen kans. Het dubbel eindigde voor TTVA 4  beschamend. De laatste game eindigde hier in 11-0 voor Serve 71 4.
Na vorige week  een ruime overwinning, nu dus een pak rammel in het Ambacht voor TTVA 4.

Dordrecht 9 – TTVA 5                                                   5e klasse                             2-3

TTVA 5 toog naar Dordrecht  voor de ontmoeting met Dordrecht 14. Arie Sloof was hier de man van de avond. Hij won  zijn beide enkelpartijen van zowel  van Loon als Morlog.  Ruth Sloof won ook van Morlog,  al was dit wel heel erg nipt met 11-13 in de vijfde game. Ze moest het in vier games dan wel weer afleggen tegen van Loon. Het dubbel ging met drie keer 11-9 in de tas voor Dordrecht. Na vorige week dus ook nu weer een nipte overwinning voor TTVA 5. Gewoon 6 punten na twee wedstrijden is heel netjes.

Er gaat nog een boete volgen voor Ruth Sloof wegens vervalsing van het wedstrijdformulier.

Boomgaardshoek 5 – TTVA 6                                    6e klasse                             2-3

In Hoogvliet begon ook TTVA 6 dan eindelijk aan de competitie. Rob van Doorn was ook weer wakker geworden en moest dus samen met Gerrit Verhaar direct flink aan de bak. Zowel Rob als Gerrit moesten het afleggen tegen van Hulst. In beide gevallen in vier games. Men won echter ook beiden in vijf games van Ceelen. Het dubbel van Rob en Gerrit was echter ijzersterk en zij lieten daarin de tegenstander dan ook kansloos. Een mooie uitoverwinning voor TTVA 6.