TTVA 2 Kampioen !!!!

ALBLASSERDAM – TTVA 2 werd afgelopen dinsdagavond zonder zelf te spelen Kampioen in de 4e klasse C.
Wim Verschoor, Nico Barten en Henk Mes gaan het dus volgend seizoen een klasse hoger proberen. De kampioensaspiraties van TTVA 4 spatte afgelopen maandag als een zeepbel uiteen in de uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport 5 (4-1). TTVA 3 heeft zich (tegen de verwachting in) keurig weten te handhaven in 4E. Het enige team wat nu nog kans maakt op een eventueel kampioenschap is TTVA 6, dat komende maandag thuis met grote cijfers zal moeten afrekenen met Lekpongers 2. TTVA 7 heeft op dezelfde avond dan nog een puntje nodig voor handhaving in de 6e klasse.

TTVA 1 – TOGB 2                                             2e klasse                             1-4

 TTVA 1 kwam van een koude kermis thuis afgelopen vrijdagavond. Werd er uit nog met 2-3 gewonnen van de mannen uit Berkel en Rodenrijs, nu was het een heel ander verhaal. Na zes van de tien wedstrijden  TTVA 1 nog koploper. Nu moet men komende vrijdag nog veilig zien te spelen. Ron Kappen won de eerste partij van de avond nog wel van Kerver met 3-1. Hierna was de koek voor TTVA 1 dan ook wel op. De volgende vier partijen ging allemaal met een minimaal verschil naar de tegenstander. Hoezo geflatteerd!!! Zowel Ron Kappen als Peter van Dijk verloren van Buitendijk. Ook het dubbel ging in vijf games naar de tegenstander. Komende vrijdag moet men een puntje halen tegen kampioenskandidaat Overschie om geheel veilig te zijn.

Dordrecht 10 – TTVA 2                                  4e klasse                             1-4         TTVA 2 KAMPIOEN!!    

Zonder zelf te spelen werd TTVA 2 afgelopen dinsdag al kampioen. De naaste concurrent wist namelijk niet genoeg punten te scoren in hun laatste wedstrijd. Maar TTVA 2 moest woensdagavond nog wel aantreden in en tegen Dordrecht. Zonder druk kon men dus aanvangen. Zowel Nico Barten Als Henk Mes wisten hun enkelpartijen vrij gemakkelijk te winnen van Timmer en van Dijk. Alleen het dubbel bleef achter in Dordrecht. Zo gebeurde het dus dat TTVA 2 met nog twee wedstrijden te spelen alreeds kampioen was.

TTVA 2 – De Repelaer 4                               4e klasse                             2-3         Inhaal

TTVA 2 begon als kersverse kampioen aan de wedstrijd tegen de Repelaer 4 uit Spijkenisse. De tegenstander had nog wel een aantal puntjes nodig voor het behoud in de 4e klasse. TTVA 2 toonde zich wel de welwillende tegenstander deze avond. De spanning was er af voor TTVA 2 en dat was wel te zien. Zowel Wim Verschoor als Henk Mes wonnen van Marcel de Haas. Paul de Haas was echter voor zowel Wim als Henk een brug te ver. Ook het dubbel met Wim  en Henk kwam tekort tegen het dubbel uit Spijkenisse. Een heel goed seizoen werd dus afgesloten met de eerste nederlaag van het seizoen. TTVA 2 gaat het volgend seizoen dus proberen in de 3e klasse.

TTVA 3 – Gorkum 5                                        4e klasse                             2-3

TTVA 3 kon het in de wedstrijd tegen kampioen Gorkum 5 goed bijbenen. Zowel Peter Houmes als Frank Jaquet wisten beide te winnen van Anderberg. Maar tegen de nog steeds op een 100% score staande Damir Avdic moesten Peter en Frank toch nipt hun meerdere erkennen. Beide deden dat ook in vijf zware en zweterige games. Ook het dubbel ging mee in de tas naar Gorkum. TTVA 3 is op een keurige 3e plaats geëindigd. Een plek waar voor aanvang van het seizoen alleen maar van gedroomd kon worden. Ook volgend seizoen zal men dus weer op 4e klasse niveau kunnen acteren.

Sliedrecht Sport 5 – TTVA 4                        5e klasse                             4-1

Het was een spannende ontknoping in 5G. Voor aanvang van de laatste speelronde konden maar liefst 5 van de 6 teams nog aanspraak maken op het kampioenschap. TTVA 4 startte samen met Nileta 1 als koploper. Maar TTVA moest door een 4-1 pandoering bij nummer laatst Sliedrecht Sport 5 eigenlijk  al direct afhaken. Door een 3-2 zege van Nileta 1 op HTV 4 is Nileta 1 nu vrijwel zeker van het kampioenschap. Zowel Rien de Heer als Ronald Muskiet konden het in Sliedrecht dus niet bolwerken. Ronald wist wel het enige puntje binnen te halen door een krappe winst (2-3) op Oosterom. De Groot van Sliedrecht Sport was voor beide TTVA-ers te sterk. Ronald Muskiet en Ab de Groot hadden het gehele seizoen nog geen dubbel verloren. Maar tegen de Groot en Oosterom moesten zij hun 100% score tig prijsgeven.

HTV 3 – TTVA 5                                                5e klasse                             3-2

TTVA 5 moest in Hoornaar het vege lijf zien te redden. Men pakte twee punten maar of dat genoeg is is nog maar de vraag. Men zal alle andere uitslagen van alle 5e klasse poules moeten afwachten voordat dit duidelijk is. Ruth Sloof wist als enige een enkelpartij te winnen tegen den Breejen. Ook het dubbel van Arie en Ruth Sloof werd in winst omgezet. Arie Sloof kwam in zijn enkelpartijen niet tot winst. Zowel tegen ’t Lam als den Breejen viste hij net naast het net. Zoals gezegd zal TTVA 5 nog een weekje moeten wachten om zeker te weten of men zich gehandhaafd heeft.

Serve 71 6 – TTVA 7                                       6e klasse                             5-0

Eigenlijk deed deze wedstrijd er niet meer zo veel toe. Als TTVA 7 komende maandag een puntje pakt tegen de nummer laatst is men zeker dat men ook volgend seizoen mag uitkomen op dit niveau. Tegen Serve 71 6 had men gewoon heel reg weinig in te brengen. Alleen Gerrit Verhaar wist het de Graaff nog wel moeilijk te maken. Hij verloor uiteindelijk met 11-9 in de vijfde game. Willem-Jan Leenhouts bleef tegen zowel de Graaff als v/d Net met lege handen achter. Ook het dubbel was een prooi voor de tegenstander.