TTVA 4 en 5 zijn de positieve uitzonderingen

Alblasserdam – Het wil nog niet helemaal vlotten met de prestaties van sommige TTVA teams. TTVA 2, 3 en
6 moesten hun tweede achtereenvolgende nederlaag slikken. TTVA 4 pakte daar in tegen de tweede ruime overwinning. TTVA 5 is de competitie gestart met een ketterende 0-5 zege.

Taveri 1 – TTVA 1                                            Verplaatst naar 17 februari

TTVA 2 – Serve 71 2                                       3e klasse                                             1-4

Wat gaat het toch moeilijk met TTVA 2. Zowel Nico Barten Als Henk Mes moeten echt worstelen om ook maar iets te bereiken. Naar de redenen kan men alleen maar gissen. De uitslag was wat geflatteerd, maar toch! Nico Barten ging in zijn eerste partij maar nipt in vijf games ten onder tegen Benschop. Henk Mes deed het zelfde tegen Jacobis na een 2-0 voorsprong. Hierna was ook het dubbel een prooi voor Serve. Nico en Henk waren in geen velden of wegen te bekennen. Na de pauze Verloor Nico Barten in vijf games van Benschop. Henk Mes echter had zich in de tussen tijd wat versterkt met een banaan en een biertje en wonderwel, dat hielp wel een beetje. Hij haalde TTVA 2 van die hatelijke 0 door winst in vier games op Benschop. Er moeten wel heel snel wat punten gepakt gaan worden, anders gaat dit seizoen heel erg lastig worden.

TTVA 3 – Trefpunt 2                                       4e klasse                                             1-4

TTVA 3 heeft drie tenoren aan boort. Schuurdeur Frank, Bombastic Ton en Baksteen Peet. Waarom gaat het dan toch mis?? Schuurdeur Frank zit in een geweldige dip, Baksteen Peet heeft het ook niet helemaal dit seizoen. Alleen Bombastic Ton de Boom heeft nog enige glans. Hij was het dan ook de enige die nog een puntje pakte tegen speler Oranje van Trefpunt 2. Alleen het dubbel was nog noemenswaardig. Peter Houmes en Ton de Boom gingen daarin met 10-12 in de vijfde game nipt ten onder. De drie tenoren moeten dus een andere toonhoogte gaan hanteren om wat puntjes te gaan pakken.

Trefpunt 3 – TTVA 4                                       5e klasse                                             1-4

De pensionado’s van TTVA 4 hebben het oog duidelijk gericht op een kampioenschap in 5A. Voor de tweede op een volgende week werd er een 4-1 winst behaald. Afgelopen maandag was ook Twenty-one Up 9 de sigaar. Ab de Groot was men of te match met winst op zowel Kadi als Demirci. Beide partijen gingen vrij simpel naar Ab. Ronald Muskiet ging er stevig vanaf tegen Demirci, maar won dan ook weer gemakkelijk in drie games van Kadi. Het beruchte dubbel van Ronald Muskiet en Ab de Groot was ook nu weer te sterk voor de tegenstander. Er werd simpel in drie games gewonnen van het dubbel van Twenty-one Up. Zoals gezegd TTVA 4 is op ramkoers.

Gorkum 6 – TTVA 5                                        5e klasse                                             0-5

Arie Sloof was op de versiertoer afgelopen vrijdag in Gorkum. Zowel tegen Tilly  de Jong als tegen Natali Martens stond hij beide dames een vijfde game toe. Maar uiteindelijk wist hij wel van beide dames in vijf games te winnen. Ruth Sloof had geen genade. Zij wist gewoon simpel te winnen van beide dames van Gorkum 6. Ook het dubbel ging naar TTVA 5, al ging ook dit niet zonder slag of stoot. Ruth Sloof volgt het gezondheidspatroon  van Henk Mes. Een biertje met een banaan werkt echt heel erg goed op je prestaties. TTVA 5 is dus gewoon heel goed van start gegaan dit seizoen en de gehele club verwacht dus eigenlijk wel een kampioenschap van dit setje van TTVA 5.

DFC 1 – TTVA 6                                                5e klasse                                             4-1

TTVA 6 verloor voor de tweede opeenvolgende keer. Dinsdagavond was DFC 1 te sterk voor Gerrit Verhaar en Rob van Doorn. Beide verloren heel wat elo-punten deze avond. Allen het dubbel wist men in vier games te winnen. Zowel Gerrit Verhaar als Robert van Doorn konden in hun enkelpartijen niet echt overtuigen. Gerrit kwam nog het meest in de buurt van winst in zijn partij tegen Noorlander. Hij moest nipt het hoofd buigen met 14-12 in de vijfde game. TTVA zal echt de puntjes moeten gaan sprokkelen, want anders krijgen zij te maken met het beruchte spookje. We bedoelen dan natuurlijk het degradatie spook.