TTVA 4 zet kers op de taart

ALBLASSERDAM – Zonder zelf te spelen werd TTVA 4 afgelopen dinsdagavond kampioen in 5e klasse B. Maar men zette zelf dan vrijdagavond wel een mooie kers op de taart door een 4-1 zege op OTTV 4. TTVA 1 en 2 mogen komende week een 3-2 nederlaag leiden om zich te handhaven in hun klasse. TTVA 3 en 6 zijn nu definitief gedegradeerd. TTVA 5 gaat door een 3-2 zege op Sorry 5 keurig tweede worden in hun klasse.

TTVA 1 – Hellevoets Effect 1                                     2e klasse                             5-0

TTVA 1 is vechtend voor lijfsbehoud in de 2e klasse B. Het was dus wel heel erg lekker dat concurrent Hellevoets Effect 1 op een 4-1 nederlaag werd getrakteerd. Zowel Yannick Geerlings als Peter van Dijk waren scherp deze avond. Zij wonnen beide van Ynzonides als van Ynzonides-Janissen. Yannick had met eerst genoemde nog de meeste moeite. Maar dat ging in vijf games toch naar Yannick. Daarna was het verzet wel over eigenlijk. Ook het dubbel werd in drie games gemakkelijk binnen gehaald. Komende maandag wacht het beslissende duel met Sliedrecht Sport 2. Als men het beperkt weet te houden tot een 3-2 verlies is men verzekerd van het feit dat er ook volgend seizoen in de 2e klasse kan worden uitgekomen.

Talani 3 – TTVA 2                                                            3e klasse                             4-1

TTVA 2 moest de schade beperkt zien te houden in Nieuwpoort tegen Talani 3. Met invaller Ronald Muskiet voor Nico Barten, die met een blessure aan de pols kampt, moest de klus geklaard worden. Het ging niet gemakkelijk maar uiteindelijk wist men wel een belangrijk puntje te pakken. Henk Mes won van Ouwerkerk in vier games en dat was het dan ook. Ronald Muskiet speelde gewoon goed maar ging tegen beide tegenstanders onderuit. Tegen Ouwerkerk had hij nog de meeste kans, maar helaas. Roest van Talani was voor zowel Mes als Muskiet een halte te ver. Hij was gewoon veel te sterk. Vermeldens waart is nog wel het dubbel waarin Mes en Muskiet van een 2-0 achterstand toch weer tot 2-2 wisten terug te vechten. Maar helaas was het daarmee in de vijfde game ook snel gedaan. TTVA 2 kan in de laatste thuiswedstrijd tegen concurrent Drivers een 2-3 verlies leiden om zich toch noch veilig te spelen.

Sliedrecht Sport 3 – TTVA 3                                       4e klasse                             4-1

TTVA 3 is door dit resultaat definitief gedegradeerd. Ton de Boom wist het enige puntje binnen te harken tegen Schouten in drie games. Peter Houmes was nog erg dicht bij een zege tegen Meijer, maar hij ging nipt in vijf games de teil in. Ook het dubbel ging in drie games naar Sliedrecht. Een Klote seizoen wat maar snel vergeten moet worden. Alleen Ton de Boom stak er wat betreft een beetje boven uit.

TTVA 4 – OTTV 4                                                             5e klasse                             4-1         KAMPIOEN!!!

TTVA 4 was zonder zelf te spelen afgelopen dinsdag al kampioen geworden. Het was daarom ook wel prettig dat dit afgelopen vrijdag werd bevestigd door een ruime zege op OTTV 4. Ronald Muskiet bleef deze avond ongeslagen. Hij wist zowel van Clement als den Breejen in vijf games te winnen. Rien de Heer moest allen zijn meerdere erkennen in den Breejen. Het dubbel werd door het nog steeds ongeslagen dubbel van Muskiet en de Groot met 3-1 binnen gehaald. Een ruime overwinning ter bevestiging van het kampioenschap. Volgende week lekker uitbollen tegen de nummer twee in de stand, HTV uit Hoornaar.

TTVA 5 – Sorry 5                                                             5e klasse                             3-2

TTVA 5 begon een beetje laf aan het duel met Sorry 5 uit Oud-Beijerland. Zowel Ruth als Arie Sloof wisten niet echt te overtuigen in hun eerste wedstrijd van de avond. Maar Arie won dan nog wel in vijf games moeizaam van Penning. Ruth ging er echter af tegen Wassenaar. Het dubbel was gelukkig na wat beter spel voor Arie en Ruth. Het moest wat agressiever en dat kwam er ook wel na het koppie thee. Arie ging er dik overheen tegen Wassenaar. Ruth Speelde gewoon goed tegen Penning, maar verloor wel in vier games. Als zij het niveau van de training kan kopiëren naar de competitie wedstrijden zal het zeker beter gaan. TTVA wordt gewoon netjes tweede in de stand.

TTVA 6 – NTTC 4                                                             5e klasse                             2-3

Het gedegradeerde TTVA 6 wist ook tegen NTTC 4 niet tot winst te komen. Rob van Doorn wist wel te winnen van Hoogendoorn in drie games. Daarna werd ook het dubbel in drie games in winst omgezet. Het was echter niet genoeg. Zowel Gerrit Verhaar als Rob van Doorn moeste daarna een nederlaag slikken tegen Hoogendoorn en Polak. Rob was nog het dichts bij een zege maar moest tegen Polak een 2-3 nederlaag slikken. De laatste wedstrijd van het seizoen doet er dus niet meer toe en men moet er dan ook maar een gezellige avond van gaan maken.