TTVA gaat van start in de najaarscompetitie

ALBLASSERDAM –  Tafeltennis vereniging TTVA begint komende week met nieuw elan aan de najaarscompetitie in de afdeling West van de NTTB. Het  afgelopen voorjaar hoopt men snel te vergeten. Met drie degradanten was dat namelijk niet echt om over naar huis te schrijven.

TTVA 1 is ondanks hun degradatie uit de 2e klasse toch weer geplaatst in die 2e klasse, doordat er een open plek was ontstaan. Buiten Remco Schimmel en Wim Verschoor  is  het team versterkt met Yannick Geerlings en men hoopt nu wel een rol te kunnen gaan spelen. Het heeft met Alexandria 66 2, Trefpunt 1, HTV 1, Dordrecht 4 en Overschie 2 een stevige indeling gekregen.

TTVA 2 gaat het ook weer proberen in de 3e klasse. Henk Mes en Nico Barten mogen het in 3K opnemen tegen kampioenskandidaat Scyedam 3 en Serve 71 2, Twenty-one Up 7, Gorkum 4 en Merwestad 1. De laatste keer dat deze heren samenspeelde werd er een hele mooie 2e plaats uitgesleept.

TTVA 3 bestaande uit Ton de Boom, Frank Jaquet en versterking Peter (baksteen) Houmes gaan uitkomen in 4A met o.a. Drivers 1 als absolute kampioenskandidaat in deze poule. Ook Lekpongers 1, Dordrecht 7, DFC 1 en Gorkum 5 vormen de tegenstand. Men moet in staat zijn om een goede klassering te bereiken.

TTVA 4 telt bij elkaar bijna 200 jaar en wordt bemand door de pensionados Ronald Muskiet, Ab de Groot en Rien de Heer. Waarvan laatstgenoemde het jonkie is. TTVA 4 moet het in 5B gaan opnemen tegen Dordrecht 8, HTV 3, Sliedrecht Sport 3, Gorkum 6 en Serve 71 4.
Wij verwachten grootse prestaties van dit team want de (uitgesproken) ambities van de heren zijn niet mals.

TTVA 5 kwam vorig seizoen in de laatste speelronde met de schrik vrij en komt dus ook dit seizoen weer uit in de 5e klasse. Arie en Ruth Sloof hopen nu op een wat minder stressvol seizoen. Dit moet gaan gebeuren tegen Nileta 1, HTV 2, Lekpongers 2, DFC 2 en Dordrecht 9.
Men is weer een seizoen verder en dus ook weer beter en slimmer. En o ja!! Even voor alle duidelijkheid!! Ondergetekende verdient een kratje bier als dit team geen kampioen wordt.

TTVA 6 bestaande uit Gerrit Verhaar en Rob van Doorn hopen de degradatie van vorig seizoen weer snel te niet te doen. Men zal dit moeten doen in 6B met waarschijnlijk Boomgaardshoek 5 als grootste tegenstander. Voor de rest komen zij ook Serve 71 7, Dordrecht 12, Sliedrecht Sport 4 en Twenty-one Up 12 tegen.

De wens is dat er minimaal drie teams mee gaan spelen om de bovenste plekken in hun klasse. Althans dat is de wens van de wedstrijdsecretaris. Maar laten we de druk niet te hoog op gaan schroeven, met vorig seizoen nog vers in het geheugen. Het programma voor de komende week ziet er als volgt uit:

12/9    TTVA 1                        – Alexandria 66 2
14/9    Serve 71 2                  – TTVA 2
16/9    Drivers 1                     – TTVA 3
16/9    TTVA 4                        – Dordrecht 8
16/9    TTVA 5                        – Nileta 1
TTVA 6 is vrij.