TTVA speelt eindelijk weer in competitieverband

 

Afgelopen week heeft TTVA een begin kunnen maken aan een nieuw seizoen van de afdelingstafeltennis- competitie.  TTVA doet dat met een zestal teams. TTVA 1 heeft zich helaas terug moeten trekken wegens blessure leed.  Afgelopen week beten een drietal teams dus de spits af. Ook de dubbelpartij was weer mogelijk, want de regels geven aan dat de anderhalve meter regel voor de binnensport mag worden losgelaten.

TTVA 2 – De Repelaer 2               3e klasse                             5-0

TTVA 2 start de competitie met een niet mis te verstane 5-0 winst op De Repelaer 2. Zowel Remco Schimmel als Wim Verschoor gaven heel duidelijk aan waar ze dit seizoen naar op zoek zijn. Heel simpel kampioen worden dus!!. Zowel Remco als Wim moesten slechts een game aan de tegenstanders laten. Ook het dubbel ging heel gemakkelijk naar TTVA 2. Ze hebben de start dus niet gemist.

Shot 65 2 – TTVA 4                          4e klasse                             4-1

TTVA 4 ging op bezoek bij shot 65 2 in Zwijndrecht en liep wel enige kleerscheuren op. Met Rien de Heer in plaats voor de zieke Frank Jaquet moest de schade beperkt worden. Aangezien ook Rien in de lappenmand zit zal het niemand verbazen dat hij twee keer in drie games het onderspit moest delven. Ton de Boom wist ruim van Ben Vos te winnen. Zowel Rien als Ton konden niet op tegen de sterke Eddy Veth. Het dubbel had beide kanten op kunnen gaan, maar werd in vijf games nipt verloren door TTVA 4.                        

TTVA 7 – DFC 3                                 6e klasse                             4-1

De familie Sloof wist vrijdag avond ruim te winnen van DFC 3, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Arie Sloof wist zijn beide enkelpartijen gemakkelijk in die games te winnen. De zieke Ruth Sloof wist wonder wel  één partij te winnen van Maurice de Wit. Het hele spannende dubbel werd ook in vijf games gewonnen door de familie Sloof. Een ruime zege dus als start van deze competitie.