Van Dijk en de Heer winnen Duo Toernooi

ALBLASSERDAM – Zaterdag 25 januari werd ter voorbereiding van het nieuwe competitieseizoen het TTVA jubileum duo toernooi  verspeeld. Zes duo’s hadden zich ingeschreven en konden vanaf 11 uur de gehele dag maar liefst tien partijen spelen. Tussen door werd de inwendige mens heel goed verzorgd door Jaap Zonnevijlle onze barman. Een wedstrijd tegen een ander duo bestond uit twee enkelpartijen en één dubbel partij. Elk team speelde één maal tegen elkaar en per een handicap van 2 punten per klasse. Een absolute garantie om dus helemaal kapot thuis te komen. Aangezien er in de persoon van Rob van Doorn een oneven aantal deelnemers was Zou Rob dus elk ronde met een ander persoon zijn wedstrijden spelen.

Hieronder de uiteindelijke eindstand na een dag zwaar zweten en ploeteren.

  1. Peter van Dijk / Rien de Heer                           10
  2. Wim Verschoor / Remco Schimmel                  9
  3. Frank Jaquet / Ton de Boom                             9
  4. Nico Barten / Gerrit Verhaar                              7
  5. Yannick Geerlings / Henk Mes                          6
  6. Arie Sloof / Jordi Tanzarella                             4

Omstreeks half zes vond de prijsuitreiking plaats. Peter van Dijk en Rien de Heer waren als team dus de sterkste gebleken. Hierna werd er door een ieder uitgebreid genoten van alles wat maar door Jaap werd gefrituurd. Friet, Kroketten, Frikandellen en gehaktstaven, De gehele voorraad werd in anderhalf uur gedecimeerd tot niets.

De jubileumcommissie wordt weer bedankt voor de goede organisatie. Rien voor de toernooi organisatie en Jaap Zonnevijlle voor de het verzorgen van onze interne mens. Hieronder nog een aantal foto’s van de hand van Ton de Boom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =